Ansamblu birou: biroul cu mai multe locuri

Ansamblu birou este denumirea acelor piese de mobilier office ce asigură nu unul, ci mai multe posturi de lucru. Vorbim de un birou executiv, cu loc special pentru secretariat, sau de un birou cu spații de lucru pentru două persoane.

 +4
Ansamblu birou înseamnă un birou cu mai multe funcții / Mobshop.ro
  |  

Ansamblul office este o soluție modernă și foarte practică pentru birourile de astăzi. Vorbim de o piesă de mobilier prevăzută cu toate elementele desfășurării unei activități profesionale, de la post de lucru până la spațiile de depozitare. Magazinul Mobshop are o gamă largă de birouri ansamblu. Se pot comanda online și personaliza cromatic în variante diverse. Haideți să vedem câteva modele interesante!

Ansamblul birou Leader de la Mobshop este o piesă de mobilier pentru birourile executive, acoperind necesitățile de depozitare, de lucru și discuții astfel: trei corpuri pentru depozitare, biroul central și extensie de birou pentru partenerii de discuții. Ansamblul birou Leader se recomandă birourilor spațioase și luminoase.

 +4 www.mobshop.ro Ansamblu Leader pentru birouri executive

Ansamblul birou Study de la Mobshop este o soluție ingenioasă de birou cu spații de lucru și depozitare. Se compune din două posturi / birouri pe colț, două blaturi pentru discuții și două corpuri cu rol de spațiu depozitare. Ansamblul Study este o soluție estetică elegantă chiar și pentru birourile mai puțin spațioase.

 +4 www.mobshop.ro Ansamblul Study cu blat de lucru și spațiu pentru discuții

Ansamblul birouri Gala de la Mobshop se adresează spațiilor office pentru munca în echipă, fiind compus din trei posturi de lucru complexe, prevăzute cu spațiu de lucru pe colț, dulap depozitare și corp suspendat tot cu rol de depozitare. Ansamblul Gala vine la pachet și cu un dulap separat pentru păstrarea documentelor, dotat cu uși de sticlă pentru transparența depozitării.

 +4 www.mobshop.ro Ansamblul Gala pentru munca în echipă: birouri notariale, redacții de presă, agenții de publicitate

Mobshop activează pe piața românească de peste 10 ani și oferă soluții ingenioase de mobilare a tuturor spațiilor de locuit și muncă. Piesele de mobilier se pot personaliza pe comandă și cumpăra din magazinul virtual.


Soluții office ULTRApersonalizate de la Nowy Styl Group

Filosofia grupului Nowy Styl se concentrează pe personalizarea spațiilor office cu piese de mobilier în funcție de nevoile companiei, suprafața birourilor și activitatea angajaților. Soluțiile de mobilare sunt performante, de la design până la materiale de lucru.

 +6
Nowy Styl Group - soluții office revoluționare
  |  

Sub motto-ul "We Know How to Make Your Space", Nowy Styl Group din Polonia tocmai lansează zilele acestea în Germania, la târgul Orgatec, câteva colecții de mobilier office revoluționar.

Colecția Levitate, inspirată de natură și de atmosfera unui cămin fericit, are lemnul ca material principal de construcție. Priviți picioarele birourilor din cadrul colecției Levitate! Sunt din lemn masiv, în forma literei A, foarte stabile și rezistente, prevăzute inclusiv cu cârlige pentru agățarea genților. Rezultatul: o atmosferă de birou intim, ca acasă. Piesele de mobilier ale colecției Levitate sunt ușor de folosit atât pentru spații office mari, deschise, cu mai multe posturi de lucru, cât și pentru spațiile reduse ale unui birou personal.

 +6 MagMob Nowy Styl Group - colecția Levitate

Colecția Play&Work se adresează spațiilor office de mari dimensiuni și se compune din corpuri ajustabile în funcție de necesitățile clientului: panouri de izolare acustică între mese de lucru de mai multe dimensiuni, spații de depozitare cu funcție de scaun, rafturi pentru păstrarea la vedere a documentelor des folosite. Această colecție e ideală pentru spațiile de lucru ce-și schimbă adesea activitatea, corpurile fiind configurabile în funcție de mai multe necesități.

 +6 MagMob Nowy Styl Group - colecția Play&Work

Colecția Sitaginline pentru o atmosferă de prestigiu la locul de muncă. Se adresează în special birourilor manageriale, spațiilor office executive sau interioarelor office stilate și confortabile. Din colecția Sitaginline fac parte: masa de conferință perfect flexibilă, ideală pentru spații oricât de mici sau mari, biroul managerial cu picioare ajustabile, sisteme de ascundere a cablurilor folosite în orice activitate de birou, dulapuri cu mânere încastrate cu furnir. Cuvintele cheie ale colecției Sitaginline: blaturi glisante, tapisate cu piele, modele unice de furnir, accesorii prietenoase cu mediul.

 +6 MagMob Nowy Styl Group - colecția Sitaginline

Colecția Sitagactive se adresează celor care desfășoară muncă de birou de-a lungul a circa 8 ore pe zi și riscă să dezvolte probleme de sănătate la nivelul coloanei vertebrale. Soluția Nowy StylGroup: birouri ajustabile, care să permită schimbarea poziției de lucru de mai multe ori pe zi. Concret, mesele de lucru sunt prevăzute cu picioare ajustabile electric sau manual; piesele de mobilier Sitagactive prezintă calitate la cel mai înalt nivel, fiind obținute prin tehnologia laser.

 +6 MagMob Nowy Styl Group - colecția Sitagactive

Colecția Tapa este creată pentru spațiile office de așteptare sau relaxare. Modulară, colecția Tapa se compune din mai multe pouf-uri de forme rotunjite, de diverse dimensiuni și culori, care se pot combina oricum, sau folosi individual. Are aspectul unei insule de relaxare pe suprafața căreia se pot așeza pouf-uri în orice variante de înălțime sau lățime.

 +6 MagMob NowyStyl Group - colectia Tapa


Birou: soluții de izolare fonică

Munca la birou a evoluat în ultima vreme spre munca în echipă. Predomină birourile deschise, unde angajații au sarcini diverse, dar le îndeplinesc la comun. Problemă: discreția convorbirilor telefonice, a discuțiilor de afaceri și nevoia de concentrare.

 +5
Birouri deschise vizual, cu maximă discreție fonică / Genesys-uk.com
  |  

Pentru ca spațiul să nu fie compartimentat, s-a adoptat soluție inedită: mobilierul cu funcție de izolare fonică. În România și în afara țării, producătorii de mobilier office pun tot mai mult accent pe acest gen de mobilă. Iată câteva soluții inteligente:

1. Sistemul MeetYou, produs de Haworth, este o soluție de mobilier cu izolare fonică ideal pentru discuțiile de afaceri, pentru protejarea fonică a conversațiilor telefonice și poate fi folosit chiar și ca zonă de relaxare, în mijlocul unui departament plin de oameni. Concept: crearea unui soluții de mobilier cu efect de protecție vizuală și fonică.

 +5 eu.haworth.com Sistem MeetYou, variantă pentru muncă

 +5 eu.haworth.com Sistem MeetYou, variantă pentru pauzele de muncă

2. Plăcile acustice Flap, produse de Caimi Brevetti, au și funcție decorativă. Sunt plăci de atașat pe ziduri sau chiar pe elemente de construcție - grinzi, bârne etc, și asigură izolare fonică, sub forma unui produs tipic italienesc, elegant, sofisticat și multifuncțional.

 +5 www.caimi.com Plăcuțe Flap, jucăușe și discrete

3. Panourile Airflake, produse de WhiteleysOffice, sunt disponibile într-o gamă variată nu doar de culori, ci și de forme. De exemplu, se pot folosi ca perete despărțitor drept cu funcție de izolare fonică, dar se pot și îndoi în așa fel încât să dea impresia unui modul cu aspect de încăpere ocrotitoare. Panourile sunt realizate din fibre de pâslă, ceea ce explică ușurința de a lua forme variate.

 +5 www.whiteleysoffice.co.uk Soluție Airflake de la WhiteleysOffice, în diverse forme: perete, paravan, decorațiune


Mobilier ATIPIC, dar tradițional

Mobila lui Walter Zawaczki este din lemn masiv, este sculptată, concepută cu design neobișnuit și este finisată cu flacără și ceară. Rezultă piese de mobilier unicat, realizate pe comandă, pentru case românești atipice.

 +6
Piese de mobilă neobișnuite, din lemn masiv și fier forjat, finisate cu flacără și ceară. Autor: Walter Zawaczki
  |  

Cu Walter Zawaczki, redacția Magmob a realizat un amplu interviu pe care-l puteți citi în paginile numărului 3 al revistei Magazinul Mobilei. Aici însă, vă prezentăm câteva dintre creațiile sale de excepție în materie de mobilă autohtonă.

 +6 MagMob Walter Zawaczki este sculptor în lemn și piatră; realizează pe comandă piese de mobilă și sculpturi decorative. În zonă, este cunoscut ca autor al celei mai înalte statui reprezentându-L pe Iisus Christos, o statuie din inox, de 23 metri

Walter Zawaczki sculptează lemnul masiv, transformându-l în piese de mobilă create manual, în propriul atelier de tâmplărie și sculptură din Odorheiul Secuiesc. Neobișnuită este tehnica de finisare a pieselor de mobilă, tehnică ce implică folosirea flăcării și a cerii.

"Este o procedură veche", explică Walter Zawaczki. "Expunerea la flacără deschisă face lemnul mai trainic.Tratarea supafețelor nu este doar o problemă tehnică, ci pentru mine alegerea finisajelor este oarecum o activitate spirituală".

 +6 MagMob Modul office în interpretare tradițională, de Walter Zawaczki

 +6 MagMob Masă de birou din lemn masiv, de Walter Zawaczki

Piesele de mobilă ale lui Walter Zawaczki sunt surprinzătoare și prin combinația de lemn masiv și fier forjat. Fie că e vorba de piese pentru depozitare, birouri sau mese de lucru, designul este atipic, combinând masivitatea lemnului natural în finisaj de ceară cu accesorii din fier forjat. Îmbinările sunt și ele neobișnuite pentru epoca în care trăim:

"Încerc să rezolv îmbinările în mod tradițional, cu cepuri, și cu cât mai puține cuie și șuruburi". Piesele de mobilier ale lui Walter Zawaczki nu se găsesc în magazinele de mobilă. Trebuie să luați legătura cu el. Succes!

 +6 MagMob Soluție depozitare la vedere, din lemn masiv. Autor: Walter Zawaczki

 +6 MagMob Unic și atipic - Walter Zawaczki


Leagăne pentru... BIROU!

Angajații pentru care profesia este o joacă plăcută au acum și mobilier pe măsura jobului - o masă de consiliu în jurul căreia orbitează nu scaune, ci leagăne. Este o invenție a atelierului de design Duffy London.

 +4
Masa rotundă a regelui Arthur, transformată în masă pentru ședințe - Duffylondon.com
  |  

Masa de consiliu cu leagăne revoluționează ideea de ședințe. Nu te mai duci în silă, ci dimpotrivă, ești nerăbdător să ajungi acolo. Pentru că ședințele devin deodată o joacă plăcută, cu ajutorul mesei denumite King Arthur.

 +4 www.duffylondon.com Duffy London lucrează cu artizani ai lucrului manual

Inspirată de legenda mesei rotunde a regelui Arthur, masa de consiliu a echipei de designeri Duffy London este prevăzută cu opt sau 12 scaune (la alegere), care se leagănă. Principiul este foarte simplu: masa din lemn masiv de nuc este prinsă într-o structură metalică rotundă din oțel, de-a lungul căreia sunt suspendate, cu cabluri de susținere, leagăne pentru oamenii mari.

 +4 www.duffylondon.com Te poți legăna în voie de-a lungul unei ședințe plicticoase

Masa de consiliu cu leagăne a echipei Duffy London este lucrată manual, din materiale prietenoase cu mediul, și este disponibilă într-o mare varietate de culori la nivelul scaunelor. Se poate alege câte o culoare diferită pentru fiecare scaun.

 +4 www.duffylondon.com Numărul scaunelor variază între 8 și 12, la alegerea clientului

Masa de consiliu cu leagăne de la Duffy London este concepută pentru spațiile indoor, deși aspectul jucăuș și vesel o recomandă și pentru spațiile de grădină. Producătorii i-au dat un scop foarte precis: asigurarea unei atmosfere destinse chiar și în timpul celor mai dificile ședințe la birou.