logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Ansamblu birou: biroul cu mai multe locuri

Ansamblu birou este denumirea acelor piese de mobilier office ce asigură nu unul, ci mai multe posturi de lucru. Vorbim de un birou executiv, cu loc special pentru secretariat, sau de un birou cu spații de lucru pentru două persoane.

mobshop_ansamblu_birou-1809
Ansamblu birou înseamnă un birou cu mai multe funcții / Mobshop.ro
Andreea Chiru  |  03 Noiembrie 2016

Ansamblul office este o soluție modernă și foarte practică pentru birourile de astăzi. Vorbim de o piesă de mobilier prevăzută cu toate elementele desfășurării unei activități profesionale, de la post de lucru până la spațiile de depozitare. Magazinul Mobshop are o gamă largă de birouri ansamblu. Se pot comanda online și personaliza cromatic în variante diverse. Haideți să vedem câteva modele interesante!

Ansamblul birou Leader de la Mobshop este o piesă de mobilier pentru birourile executive, acoperind necesitățile de depozitare, de lucru și discuții astfel: trei corpuri pentru depozitare, biroul central și extensie de birou pentru partenerii de discuții. Ansamblul birou Leader se recomandă birourilor spațioase și luminoase.

www.mobshop.ro
Ansamblu Leader pentru birouri executive

Ansamblul birou Study de la Mobshop este o soluție ingenioasă de birou cu spații de lucru și depozitare. Se compune din două posturi / birouri pe colț, două blaturi pentru discuții și două corpuri cu rol de spațiu depozitare. Ansamblul Study este o soluție estetică elegantă chiar și pentru birourile mai puțin spațioase.

www.mobshop.ro
Ansamblul Study cu blat de lucru și spațiu pentru discuții

Ansamblul birouri Gala de la Mobshop se adresează spațiilor office pentru munca în echipă, fiind compus din trei posturi de lucru complexe, prevăzute cu spațiu de lucru pe colț, dulap depozitare și corp suspendat tot cu rol de depozitare. Ansamblul Gala vine la pachet și cu un dulap separat pentru păstrarea documentelor, dotat cu uși de sticlă pentru transparența depozitării.

www.mobshop.ro
Ansamblul Gala pentru munca în echipă: birouri notariale, redacții de presă, agenții de publicitate

Mobshop activează pe piața românească de peste 10 ani și oferă soluții ingenioase de mobilare a tuturor spațiilor de locuit și muncă. Piesele de mobilier se pot personaliza pe comandă și cumpăra din magazinul virtual.

Publicitate
Publicitate