logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Aquamob: mobilier cu… acvarii!

Pasiunea pentru frumos i-a determinat pe unii designeri să combine mobila casnică cu universul fascinant al acvariilor. Astfel, putem vorbi azi de un trend pe care-l denumim AquaMob, pentru că e un mix de mobilă și apă.

acvariu_perete-1801
Casa peștilor în casa omului / Kickvick.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  02 Noiembrie 2016

Pentru că acvariul este element de maximă atracție vizuală în orice casă, a fost inclus în designul unor piese de mobilier perfect funcționale. Acvariile se potrivesc mobilierului din orice încăpere a casei, fie că e vorba de living, dormitor, birou, bucătărie sau baie.

În living, designerii propun înlocuirea tradiționalei vitrine cu porțelanuri cu o vitrină-acvariu. Piesa de mobilier își păstrează funcția de depozitare, sub forma unor sertare, dar capătă și o dimensiune estetică deosebită, cu rol în crearea unei atmosfere odihnitoare. Sau ce spuneți de măsuța de cafea cu acvariu inclus? Este o piesă de mic mobilier originală, relaxantă și poate deveni subiect de discuție cu musafirii.

www.qarmazi.com
Un pahar cu apa?

www.qarmazi.com
Atmosferă de cafea la plajă

În dormitor, acvariul poate înconjura patul, transformând camera de dormit într-o oază ce calmează spiritul. Este potrivit în special în camerele de copii, unde se creează un univers magic, asigurând un somn lin cu vise frumoase.

www.duckdo.com
Somn lin!

În bucătărie, insula folosită ca spațiu de lucru și spațiu de depozitare poate fi ușor accesorizată cu un acvariu. Designul modern, în stil minimalist, are darul de a ușura munca în bucătărie și de a strânge toată familia la un loc, într-o atmosferă confortabilă.

www.highwayswest.com
Transparență în bucătărie

Iar în baie, și chiuveta și vasul de WC pot fi foarte bine înfrumusețate cu ajutorul acvariului. O soluție mai estetică nici că există! Baia devine un spațiu în care nu mai pierzi timpul cu oglinda, ci cu lumea peștilor.

www.kickvick.com
Mai relaxant ca o revistă!

www.stylishhomedesignideas.blogspot.ro
Bălăciți-vă mâinile!

Publicitate
Publicitate