logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Black Friday la Elvila!!!

Mobilă la prețuri extrem de reduse - Elvila anunță o campanie de Black Friday menită a încuraja pe români să își înnoiască încăperile casei cu mobilă de calitate. Dacă visați de ceva vreme la piese noi de mobilier, acum e momentul să vă realizați visul!

Dormitor_Sorana_schoko-1798
Black Friday la Elvila: cumpărați mobilă de calitate la prețuri promoționale! 
Andreea Chiru  |  01 Noiembrie 2016

Black Friday sau Vinerea Neagră este una dintre cele mai așteptate zile ale anului. Black Friday înseamnă oferte de preț extraordinare, dar Elvila a decis să transforme acest concept într-o adevărată perioadă a ofertelor. Elvila a pregătit românilor o campanie de-a lungul căreia cele mai multe dintre colecțiile de mobilier se pot cumpăra la prețuri reduse cu până la 70%.

www.elvila.ro
Black Friday la Elvila: pat Becky matlasat

www.elvila.ro
Black Friday la Elvila: biblioteca Calipso

www.elvila.ro
Black Friday la Elvila: canapeaua Andreea

Campania Black Friday Elvila se derulează de-a lungul perioadei 18.11.2016 – 30.11.2016, iar reducerile de preț se aplică cumpărăturilor atât în showroom-urile deja cunoscute, cât și în magazinul virtual Elvila. În ce privește tipul produselor, gama de piese de mobilă este variată, acoperind toate încăperile unei locuințe.

Elvila va practica în perioada amintită oferte de preț la mobilier pentru living (biblioteci și seturi de canapele și fotolii), dormitoare (paturi tapițate și piese de mobilă cu rol de depozitare), bucătărie (colțare). Oferta Black Friday este valabilă la Elvila în limita stocului disponibil. Puteți achiziționa mobilierul îndrăgit din showroom-urile Elvila deschise peste tot în țară: Alexandria, Bacău, Brad, București, Botoșani, Brașov, Cluj, Constanța, Focșani, Iași, Mizil, Oradea și Ploiești.

www.elvila.ro
Black Friday la Elvila: biblioteca Spring

www.elvila.ro
Black Friday la Elvila: dormitor Alina

Cu o experiență de 26 de ani pe piața românească, Elvila se numără printre cei mai cunoscuți producători și furnizori de mobilier pentru casă și birou. Piesele de mobilă incluse în campania Black Friday se potrivesc mai multor stiluri de amenajare interioară, sunt disponibile într-o gamă de culori calde și reprezintă chiar o excelentă ocazie de a face cumpărăturile de Crăciun din timp, la prețuri promoționale.

www.elvila.ro
Black Friday la Elvila: hol Belle

www.elvila.ro
Black Friday la Elvila: coltar Carola

Publicitate
Publicitate