logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Cât de extravagant poate fi scaunul office?

Dacă v-ați pus asemenea întrebare vreodată, în acest material veți găsi răspunsul. Scaunul office, directorial sau doar ergonomic, poate fi o piesă iconică, prin calitatea materialelor, dar mai ales prin modul lor de combinare. Mixând un design cu tușe clasice și caracteristicile unei ergonomii depline, scaunul de birou al zilelor noastre a devenit un adevărat obiect de artă, căpătând adesea și nume pline de simbolistică.

Cât de extravagant poate fi scaunul office?
mobilado.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  21 Martie 2024

Scaunele pe care le veți descoperi în continuare sunt toate disponibile în România, și atât de extravagante încât se potrivesc cel mai bine în birourile de la locul de muncă, acolo unde pot fi văzute și „invidiate” de toți colegii.

belanda.ro

This&That este un scaun office din piele de bivol, creat după principiile stilului minimalist, dar aducând aminte și de farmecul stilului vintage. Designul este relativ simplu – spătar și șezut de formă parțial ovală, armonios îmbinate într-o structură metalică din oțel, fapt pentru care cântărește în jur de 30 kg. Tapițeria din piele de bivol asigură deplin confort și se potrivește cu soluția aleasă pentru cele patru picioare, prevăzute cu roți într-un chip discret. De altfel, baza acestui scaun amintește de stilul vintage, prin curbarea picioarelor și îngemănarea lor într-un cerc metalic. Scaunul este reglabil pe înălțime.

maroom.ro

Tesla reprezintă o altă variantă a scaunul office extravagant, de data asta prin designul maximalist și prin aspectul impozant. Tapițeria imită pielea naturală la nivel de aspect și senzație tactilă, iar structura este din lemn de carpen. E clar că designerul acestui scaun a depus mari eforturi pentru a-l aduce la un astfel de nivel al confortului, prin dimensiunile spătarului și șezutului și prin generozitatea brațelor. Pare mai degrabă un fotoliu office, având însă atributele unui scaun directorial prin elementele metalice rezistente și prin faptul că este rotativ.

mobilabirou-orient.ro

YZ G-116A este denumirea cam neinspirată a unui scaun office de mare inspirație, o combinație de piele naturală, lemn de frasin și dotări moderne. Acest model celebrează stilul clasic al mobilierului de lux, în interpretare contemporană. Designul îți ia ochii la nivelul muchiilor rotunjite ale spătarului și brațelor, dar și la nivelul celor patru picioare din lemn masiv. Totuși, este un scaun ancorat în realitatea birourilor actuale: rotativ, reglabil pe înălțime, cu spătar ajustabil și mecanism de balans.

La capătul opus al acestui stil de scaune office de lux se găsesc modele ultraminimaliste, uimitoare prin simplitate și funcționalitate. Dar despre acestea vom vorbi într-un material viitor.

Publicitate
Publicitate