logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Geladi – saltele românești din stofă denim și nu numai

Tocmai când credeam că nu mai e nimic de inventat la nivel de saltele, am descoperit câteva uimitoare modele produse în România. De la stofe inovatoare la forme atipice și calități termo, saltele Geladi au o poveste care merită aflată. Compania a fost înființată cu peste douăzeci de ani în urmă, dar s-a specializat în producția de saltele începând cu anul 2009. Fiecare dintre modelele prezentate în catalogul producătorului poate fi realizată pe comandă, la mai multe dimensiuni.

Geladi – saltele românești din stofă denim și nu numai
Publicitate
Andreea Chiru  |  20 Martie 2024

Geladi este un brand cu experiență în producția de saltele, tapițerii și accesorii, spume poliuretanice și derivate din lemn. Și-a început activitatea în anul 2001ca furnizor de materii prime și materiale pentru industria mobilei, iar opt ani mai târziu a inaugurat prima sa fabrică de saltele.

Am selectat trei modele de saltea Geladi, surprinzătoare prin inovație.

geladi.ro

Denim Pocket este o saltea inspirată de trendul nemuritor al stofelor de jeansi în culoarea albastru indigo. Este concepută într-un stil tânăr tradițional, oricând la modă, și dispune de un topper gata atașat, pentru un plus de confort la folosire. Urmează un strat textil matlasat cu vatelină, dublat cu spumă elastică și apoi un strat de spumă latex. Este o saltea cu arcuri împachetate individual și se caracterizează prin calități antibacteriene și antistatice.

geladi.ro

Thermo Cooler este varianta de saltea cu două fețe de la Geladi, inspirată de cei sensibili la condițiile atmosferice. Una dintre fețe este pentru zilele călduroase de vară, cealaltă este pentru zilele friguroase. Această saltea influențează temperatura corpului cu 1,3grade față de o saltea obișnuită, contribuind la un somn odihnitor. Topperul atașat feței de vară este dintr-un material textil Cooler (vatelină și bumbac natural), cel atașat feței de iarnă Warmer are în componență vatelină și lână.

geladi.ro

Romance Memory este o saltea Geladi pentru tinerii căsătoriți, atât prin forma plină de romantism, cât și proprietățile miezului din spumă poliuretanică și spumă cu memorie ce asigură o poziție sănătoasă a corpului pe durata somnului. Stratul de bumbac natural oferă avantajele autoaerisirii și autoreglării nivelului de umiditate.

Fabrica de saltele Geladi se află în județul Vrancea, în localitatea Pufești. Pe lângă confecționarea saltelei, compania asigură și transportul produselor, iar echipele de vânzări acționează aproape în întreaga țară, acoperind 30 de județe.

Publicitate
Publicitate