logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Mile Gallery – tapițate spaniole, prezente în România

Dacă ești adeptul mobilierului tapițat având caracteristicile unui confort deplin, și vizual, și funcțional, merită să treci pragul showroom-ului Mile Gallery din Sibiu. Compania este reprezentanta brandului de tapițate spaniole Farma în România și în portofoliul ei se regăsesc colecții pline de culoare, având un design relaxat, modern, ce invită la siestă. Echipa Mile Gallery are sediul la Sibiu.

Mile Gallery – tapițate spaniole, prezente în România
Andreea Chiru  |  19 Martie 2024

Rotunjimi, modularitate, extensibilitate sunt atributele mobilei tapițate pe care Mile Gallery o aduce direct din Spania. În gama de produse intră saltele, fotolii, canapele extensibile și colțare în formă de L și U. Dintre recomandările distribuitorului, am ales piesa cea mai specifică stilului spaniol al producătorului Farma.

Ariane Love este un colțar impresionant prin dimensiuni, modularitate și combinație al formelor. Canapeaua capătă forma literei U, oferind un nivel de confort deosebit ce acoperă toate momentele zilei: loc de odihnă după-amiaza, spațiu de socializare, mobilier pentru citit sau privit la televizor. Nu contează cât de numeroasă e familia. Un alt plus al colțarului îl reprezintă diversitatea modulelor la nivelul designului și tapițeriei – margini drepte sau rotunjite, lățimi variate, imprimeuri și culori diferite. Modelul se compune din module drepte și curbate, pufuri, șezlong, înscriindu-se în categoria mobilei joase, stil capitone. Conceptul readuce spiritul anilor 1960 în contemporan.

milegallery.ro

Mondrian este un fotoliu marca Mile Gallery, un fotoliu pentru acasă, conceput după standardele ergonomiei moderne. Această piesă pentru living este pe cât de ușoară, pe atât de versatilă, cu un șezut rotunjit, prevăzut cu funcția extensibilă așa încât să-ți poți întinde picioarele și relaxa. Are două poziții de extensibilitate, activate manual sau electric, atât o poziție pentru privit la televizor, cât și poziția de dormit cu corpul complet întins. Este un fotoliu rotativ, al cărui design se mulează pe forma corpului uman. Iar punctul forte îl reprezintă posibilitatea de personalizare la nivelul tapițeriei. Imprimeurile sunt pline de culoare, vibrează de spirit latin și folosesc modele tip colaj. 

milegallery.ro
milegallery.ro

Moonrise este o piesă dedicată tinerilor părinți, ceva între fotoliu și canapea, gândită cu gândul la clipele în care mama sau tata petrece timp de calitate cu copilul în brațe. Ca design, impresionează prin forma rotundă a spătarului masiv, inspirată de nevoia de îmbrățișare, de culcuș. Deține și un modul extensibil pentru relaxarea picioarelor, iar pozițiile în care te poți lăfăi folosindu-l sunt nenumărate. 

milegallery.ro
milegallery.ro

O parte din colecția de tapițate Mile Gallery a fost expusă zilele trecute în inima Capitalei, în cadrul Mobila Expo, desfășurat la Romexpo între 14 și 17 martie.

Publicitate
Publicitate