logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Altwork Station – biroul viitorului

Anunțat încă din anul 2015 drept biroul viitorului, Altwork Station este, după cum îi spune și numele, o adevărată stație de lucru, combinând biroul pentru laptop cu un scaun minune ce permite munca din orice poziție.

altwork_station-1543
Altwork Station, o stație de lucru din viitor - Altwork.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  23 August 2016

Altwork Station urmează să ajungă pe piață în septembrie 2016, dar este deja cunoscut printre consumatorii de mobilă deșteaptă. Această stație de lucru se potrivește desfășurării jobului de oriunde, de acasă sau de la birou, și are în dotare o serie de accesorii ce permit asumarea unor poziții sănătoase pentru coloană.

Altwork Station dispune de patru poziții de lucru ale scaunului și suportului pentru laptop, astfel încât statutul la birou ore în șir nu mai este o activitate nocivă pentru sănătate. Te poți întinde pe spate și lucra – biroul se configurează de așa manieră încât permite lucrul poziția culcat.

www.altwork.com
Altwork Station - poziție clasică

Altwork Station funcționează astfel inclusiv ca și pat; vrei să tragi un pui de somn, nu trebuie decât să închizi ochii! Monitoarele și tastatura se amplasează pe brațele metalice ale scaunului Altwork Station, iar mouse-ul se fixează cu ajutorul unor magneți. Există, evident, și poziția șezândă tradițională, de masă obișnuită cu scaun de birou – pentru cei care preferă lucrurile de tip conservator.

www.altwork.com
Altwork Station: poziție pentru pauza de după masă

Estetic, biroul Altwork Station este disponibil în 540 de modele de culori și finisaje, pe măsura preferințelor clientului. Mai multe detalii despre Altwork Station găsiți în paginile numărului 3 al revistei noastre Magazinul Mobilei.

www.altwork.com
Altwork Station: poziție relaxantă pentru o muncă plăcută

Publicitate