logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Cele mai bine vândute produse Elvila

Elvila este un furnizor de mobilier pentru toate încăperile unei locuințe private, acoperind toată gama de mobilă pentru casă. Noi vă oferim o scurtă selecție a celor mai bine vândute piese de mobilier Elvila.

Sufragerie_Elite-1562
Sufrageria Elite de la Elvila: combinație de eleganță, tradiție și funcționalitate
Publicitate
Andreea Chiru  |  24 August 2016

Sufrageria Elite reprezintă o colecție clasică, de un bun gust desăvârșit, care, în ciuda bogăției pieselor de mobilier, nu încarcă vizual atmosfera încăperii. Sufrageria Elite își trage numele din stilul pe care îl reflectă – un stil destinat elitelor în ce privește criteriul estetic și funcționalitatea maximă. Sufrageria Elite de la Elvila se compune din masă extensibilă pentru 12 persoane, prevăzută cu scaune cu spătar înalt, tapițate pentru eleganță și confortul șederii, bibliotecă clasică formată din trei corpuri cu funcții de depozitare, bufet pentru păstrarea discretă a veselei, și ramă cu oglindă, menită să reflecte o atmosferă de familie fericită. Este o colecție ușor de îndragit, atât de cei ai casei, cât și de prietenii pe care îi veți invita la masă cu orice prilej.

www.elvila.ro
Dormitor Camelia, într-o combinație cromatică elegantă, dar naturală

Colecția de dormitor Camelia de la Elvila cuprinde:
•    pat matrimonial, confecționat din elemente de cherestea de fag, cherestea de stejar și PAL furniruit cu furnir de stejar
•    două noptiere
•    comodă pentru articole de dormitor
•    dulap cu trei uși și oglindă.

Dormitorul Camelia de la Elvila se adresează în special cuplurilor tinere, dar cu gusturi clasice în ce privește amenajarea celei mai romantice încăperi a casei. Combinația cromatică de textile violet și culoarea naturală a lemnului invită în acest dormitor pasiunea în cuplu și dragostea pentru natură, reflectând o încăpere specială – spațioasă, cu numeroase funcții de depozitare și cu accente vizuale în stil glamour. Dormitorul Camelia poate fi amenajat și cu textile de altă culoare; nuanța lemnului natural e simplu de combinat cu orice alte culori, reflectând de fiecare dată alt stil și altă personalitate. Depinde de preferințele fiecărui client!
 

www.elvila.ro
Colțar Sofia, un model tineresc, voios și ușor de integrat interioarelor românești

Colțar Sofia, extensibil. Este disponibil în zeci de variante de culoare și în trei alternative de stofe – calitatea 1, 2 și 3. Colțarul Sofia de la Elvila este confecționat din cherestea de fag și rășinoase și reprezintă o piesă de mobilier semidemontabilă, compusă din două piese nedemontabile, cuplate între ele prin elemente de îmbinare metalică.
Colțarul Sofia de la Elvila se numără printre preferatele românilor datorită designului ușor de integrat spațiilor de zi, dar mai ales veseliei redate prin modelul tineresc al dungilor colorate. Unele colțare sunt făcute pentru relaxare, dar colțarul Sofia de la Elvila e făcut să te și binedispună. Nu există loc mai potrivit pentru a-ți savura dimineața cafeaua ori pentru a te întinde la discuții cu prietenii.

Stați cu ochii pe Elvila! Urmează numeroase surprize!

Publicitate
Publicitate