logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Antares: Shiny dă culoare biroului tău

Cine nu cochetează cu gândul de a munci de acasă? Antares pune la dispoziția clienților săi o întreagă gamă de piese de mobilier special create pentru biroul de acasă, unde atmosfera nu poate fi la fel de sobră precum într-un birou la sediul angajatorului, ci are nevoie de ceva în plus în ce privește calitățile estetice.

Scaun_Shiny-3494
Culoare, confort și personalizare de la Antare
Andreea Chiru  |  30 Iulie 2018

Este vorba de un model recent lansat de scaun office care aduce culoare și originalitate oricărui spațiu de lucru de acasă. Inclusiv denumirea acestui scaun de birou este sugestivă: Shiny, o piesă de mobilier ce iese în evidență.

www.scaune.ro

Scaunul Shiny este realizat special pentru acasă, ceea ce se manifestă prin designul ceva mai confortabil, o formă alungită și suplă și o varietate de culori pastel, în ton cu atmosfera unei locuințe. Este dotat cu un mecanism multibloc cu antișoc reglabil în cinci poziții. Aceste dotări asigură o postură ergonomică corectă în timpul muncii.

www.scaune.ro
www.scaune.ro
Materialele de lucru sunt aluminiu pentru brațe, poliuretan injectat pentru spătar și șezut. Scaunul Shiny are două variante de picior – cu rotile special create pentru mochetă, respectiv cu picioare fixe. Fiecare alege culoarea și dotările care i se potrivesc!
 

Publicitate
Publicitate