logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Mobilier ATIPIC pentru televizorul din living

În țările occidentale televizorul nu reprezintă, așa ca în România, principalul mod de divertisment al familiei, astfel că adesea designerii de mobilier se concentrează nu neapărat pe integrarea lui estetică, cât pe ascunderea lui la propriu.

poza_profil_architecturendesign_net-3487
Cum este integrat televizorul livingurilor moderne din țările occidentale? Cu inteligență și spirit estetic/Architecturendesign.net
Andreea Chiru  |  28 Iulie 2018

Vă prezentăm în continuare câteva dintre cele mai neobișnuite soluții pe care străinii le folosesc pentru a da televizorului doar o funcție temporară.
Trinell este un model de corp de mobilier multimedia cu șemineu inclus. Nenumăratele spații de depozitare fac în așa fel încât televizorul se pierde în decorul mobilierului, iar în ce privește cablurile sau alte dispozitive de ascuns, acestea sunt depozitate în sertarele inferioare, de o parte și de alta a șemineului.

www.ashleyfurniturehomestore.com
Șemineu și televizor - 2 în 1

Amplasarea televizorului și altor electronice în dulapuri cochete este cea mai la îndemână soluție, de pus în practică nu doar în living, ci și în dormitor sau în bucătărie. E nevoie, ce-i drept, de un dulap adaptat aparaturii multimedia, cu spații de depozitare specifice și cu găuri de intrare prin spate a cablurilor electrice. Dar acestea sunt detalii insignifiante.

painted rhcreateddesignhomecom automated painting lift to hide above fireplace by crescendo rhyoutubecom automated Hidden Television Furniture painting lift to hide tv above
Un dulap pentru... televizor

Și există, evident, oricând opțiunea de a ascunde integral televizorul, într-o piesă de mobilier aparent banală – cu design clasic, finisaj în mai multe variante cromatice și cu aspectul unei comode de amplasat pe unul dintre pereții încăperii. De fapt, e vorba de modelul de comodă tv Elevate, prevăzută cu un lift interior pentru televizor.

www.wayfair.com
O simplă comodă clasică
www.wayfair.com
... în care se ascunde televizorul

Publicitate
Publicitate