logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Dormitor: trendurile de la iSaloni 2018

Industria mobilierului pentru dormitor ține pasul cu inovațiile. Domeniul bedding se extinde spre domeniul aparent SF, grație tuturor pieselor de mobilier și accesoriilor prezentate publicului în ultimii doi ani. De la paturi care levitează până la redefinirea scaunelor pentru dormitor – iată trendurile anului, așa cum au fost ele prezentate la iSaloni 2018.

dormitor-3483
Trenduri internaționale la iSaloni 2018/Salonemilano.it
Publicitate
Andreea Chiru  |  26 Iulie 2018

iSaloni 2018 a fost un târg al inovației și opulenței. Aceste două direcții s-au reflectat și în domeniul amenajărilor pentru dormitoare. Am ales deocamdată doar două exemple tare grăitoare:
Letto Air by Lago
Am mai văzut piese de mobilier care se țin pe picioare invizibile, din plexiglas transparent cel mai adesea. Totuși, un pat cu picioare invizibile nu s-a mai văzut. Până acum. Patul acesta lasă impresia că levitează, grație celor patru picioare subțiri din sticlă organică cu efect iluminator. Cele două noptiere ale modelului sunt, de asemenea, suspendate.

www.salonemilano.it

Piper by Roda

www.salonemilano.it

Piper face parte dintr-o colecție inedită de mobilier ce combină ingenios trei dintre principalele materiale preferate ale unui designer: lemn, textile și metal. Scaunul Piper introduce o structură metalică din aluminiu, pe cât de ușor, pe atât de rezistent, în vreme ce șezutul este din lemn de tec. Spătarul s-a confecționat din material textil, sub forma unei împletituri de tip etno, ce asigură maxim de confort pentru coloana vertebrală.

Publicitate