logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Cressent: GLOW+, o inovație în casa ta

Dacă ești perfecționist și îți dorești să ai acasă cele mai noi inovații în cele mai mici detalii ale mobilierului, trebuie să alegi cele mai bune sisteme și accesorii pentru montarea și folosirea pieselor de mobilă. Cressent tocmai ne recomandă sistemul GLOW+ dedicat ușilor pentru dulapuri.

cressent-3482
Sistemul Glow+ de la Cressent denotă atenția pentru detaliile care contează/Cressent.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  25 Iulie 2018

GLOW+ este o metodă revoluționară atunci când vorbim de sistemul de culisare a ușilor pentru dressing. Avantajul maxim ține de ușurința la montare și de eliminarea zgomotului specific închiderii/deschiderii ușii – clasicul arc este înlocuit cu un sistem de amortizare inovator pe bază de magnet (amortizor hidraulic, combinat cu un magnet permanent).

www,cressent.ro

În acest fel, cuvântul de ordine devine „finețea”: mișcarea e cât se poate de lină și ușoară, perfect silențioasă. Important de reținut: GLOW+ este conceput pentru dulapuri cu două sau trei uși. Dezvoltat și brevetat de SALICE, Glow+ se adresează celor care doresc să își ușureze viața acasă, beneficiind de un sistem de uși culisante simplu de montat, simplu de mânuit, pur și simplu superior sistemelor obișnuite.
www,cressent.ro
www,cressent.ro

 

Publicitate