logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

BIKE – scaun de birou cu bicicletă

Cine dorește să îmbine munca de birou cu oportunitatea de a face în același timp mișcare are de acum o posibilitate inedită. Magazinul Kondela România are oferte de preț pentru o piesă office mai puțin obișnuită: Bike.

kondela_3-6166
Un produs creativ, aflat la reducere de preț./Kondela.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  20 Septembrie 2021

Bike, disponibil prin Kondela, reprezintă acel tip de mobilier modern, doi în unu, îmbinând funcția tipică de scaun birou cu cea de nevoie de mișcare. Practic, e vorba despre o bicicletă staționară pe care o poți folosi în fața biroului. În timp ce lucrezi la calculator, faci mișcare, pedalând cât simți nevoia. Bike este dotată cu un mic dispozitiv care afișează timpul, distanța, caloriile și viteza de pedalat.

www.kondela.ro

Scaunul Bike este fabricat dintr-un amestec de plastic și metal, având picioare de sprijin reglabile; de asemenea, se poate ajusta și pe înălțime, astfel încât să asigure o poziție cât mai sănătoasă a corpului. Se poate folosi și acasă, dar și la birou și se poate combina cu o altă piesă de aceeași categorie: masa de lucru cu înălțime reglabilă Nixon. Această piesă dispune de roți cu frână, iar înălțimea ajustabilă permite fixarea mesei în poziția potrivită fiecăruia, piesa fiind concepută pentru a contribui la sănătatea coloanei vertebrale pe durata orelor de muncă la birou.

www.kondela.ro

Ambele piese de mobilă office sunt disponibile în magazinul Kondela România cu reducere de preț de 20%.

„Kondela este o societate comercială cu sediul în Slovacia, care are mai mult de 30 de ani de experiență în vânzarea de mobilier în Slovacia și Cehia. În 2018 ne-am extins afacerea și în România sub denumirea comercială TEMPO KONDELA MOBILA SRL. Domeniul nostru de activitate este comercializarea de produse de mobilier și accesorii pentru casă. Activitatea noastră se concentrează pe vânzarea cu amănuntul și cu ridicata” – se arată pe site-ul Kondela.
 

Publicitate