BIKE – scaun de birou cu bicicletă

Cine dorește să îmbine munca de birou cu oportunitatea de a face în același timp mișcare are de acum o posibilitate inedită. Magazinul Kondela România are oferte de preț pentru o piesă office mai puțin obișnuită: Bike.

 +3
Un produs creativ, aflat la reducere de preț./Kondela.ro
  |  

Bike, disponibil prin Kondela, reprezintă acel tip de mobilier modern, doi în unu, îmbinând funcția tipică de scaun birou cu cea de nevoie de mișcare. Practic, e vorba despre o bicicletă staționară pe care o poți folosi în fața biroului. În timp ce lucrezi la calculator, faci mișcare, pedalând cât simți nevoia. Bike este dotată cu un mic dispozitiv care afișează timpul, distanța, caloriile și viteza de pedalat. +3 www.kondela.ro

Scaunul Bike este fabricat dintr-un amestec de plastic și metal, având picioare de sprijin reglabile; de asemenea, se poate ajusta și pe înălțime, astfel încât să asigure o poziție cât mai sănătoasă a corpului. Se poate folosi și acasă, dar și la birou și se poate combina cu o altă piesă de aceeași categorie: masa de lucru cu înălțime reglabilă Nixon. Această piesă dispune de roți cu frână, iar înălțimea ajustabilă permite fixarea mesei în poziția potrivită fiecăruia, piesa fiind concepută pentru a contribui la sănătatea coloanei vertebrale pe durata orelor de muncă la birou. +3 www.kondela.ro

Ambele piese de mobilă office sunt disponibile în magazinul Kondela România cu reducere de preț de 20%.

„Kondela este o societate comercială cu sediul în Slovacia, care are mai mult de 30 de ani de experiență în vânzarea de mobilier în Slovacia și Cehia. În 2018 ne-am extins afacerea și în România sub denumirea comercială TEMPO KONDELA MOBILA SRL. Domeniul nostru de activitate este comercializarea de produse de mobilier și accesorii pentru casă. Activitatea noastră se concentrează pe vânzarea cu amănuntul și cu ridicata” – se arată pe site-ul Kondela.
 


Antares lansează Pure - pură ergonomie!

Pentru că munca de birou devine tot mai lungă, încurajând sedentarismul, Antares caută soluții tot mai performante pentru mobilierul office. Și pare că le găsește! Cea mai nouă colecție de scaune pentru birou poartă denumirea Pure.

 +2
O nouă colecție de scaune office cu accent pe ergonomie./Scaune.ro
  |  

De ce tocmai Pure? Întrucât se dedică nevoii de ergonomie în cel mai pur mod posibil. Este vorba despre un prototip de scaun dezvoltat în mai multe variante de aspect, în așa fel încât viitorii clienți să-și poată personaliza produsul.

Detalii tehnice:
•    Înălțime scaun: 124-134 cm
•    Înălțime șezut: 45-55 cm
•    Adâncime șezut: 48 cm
•    Lățime șezut: 50 cm
•    Lățime spătar: 45 cm
•    Lățime scaun cu brațe: 68 cm
•    Înălțime spătar fără tetieră: 59-65 cm
•    Înălțime brațe min: 63 cm
•    Diametru bază: 69 cm

Scaunul Pure de la Antares dispune de câteva mici soluții de design menite să-l transforme într-un adevărat aliat al muncii de birou. Ergonomie, confort și mobilitate sunt conceptele de la care s-a pornit în crearea acestui scaun office.

În primul rând, cel mai important element al scaunului Pure este mecanismul sincron, care permite utilizatorului să se balanseze după bunul plac sau să blocheze șezutul în poziția dorită. Mecanismul este prevăzut cu o manetă ce permite în același timp reglarea înălțimii, blocarea șezutului și ajustarea tensiunii de oscilație. +2 www.scaune.ro

În dotările standard ale scaunului de birou Pure intră tetiera reglabilă, suport lombar fix pentru protecția coloanei vertebrale, brațe reglabile îmbrăcate într-un material plăcut la atingere, spătar tapițat în culori și textile la alegerea clientului, bază în formă de stea, fabricată din polipropilenă și dotată cu rotile pentru o deplasare perfectă pe suprafața podelei.

Există și dotări opționale, cea mai importantă fiind mecanismul de translație șezut, ceea ce permite reglarea adâncimii scaunului de birou.

Colecția Pure de la Antares cuprinde nu mai puțin de opt modele de scaun de birou, diferențele ținând de estetică: combinații cromatice și natura materialului textil pentru spătar.


Soluții acustice pentru birouri

Spațiile de lucru de tip open space sunt tot mai la modă, numai că implică câteva dezavantaje legate de aspectul acustic: fie nu te poți concentra din cauza zgomotului colegilor, fie nu poți avea convorbiri de afaceri într-un cadru restrâns. Soluția constă în produsele office fonoabsorbante.

 +7
Între funcționalitate și design/Smartinteriordesign.ro
  |  

Smart Interior Design pune la dispoziția clienților din România o întreagă gamă de produse office menite să asigure un mediu de lucru discret din punctul de vedere al zgomotului. Ei propun cel puțin trei tipuri de soluții:

Panourile separatoare fonoabsorbante – colecția cuprinde mai multe modele de panouri separatoare. Sunt de clasă A; fiecare panou este de sine stătător, având dimensiunile grosime de 38 mm, lățime de 1100 și înălțime variabilă. Se folosesc independent, fiecare panou separator dispunând de picioare metalice. Îl poți muta oriunde în birou, asigurând liniște în oricare colț. +7 www.smartinterior.ro +7 www.smartinterior.ro

Panourile fonoabsorbante de perete – colecția Formo de la Smart Interior Design au un rol dublu: asigură o atmosferă propice lucrului și dau spațiilor office o dimensiune estetică plină de culoare. Se prind pe pereți și sunt disponibile în mai multe forme și culori. Dau senzația unor interioare calde, primitoare, indiferent că e vorba de săli de conferință, birouri manageriale sau recepții.  Se înscriu în clasa corectă de absorbție a sunetului, astfel că pot ajuta la diminuarea efectului de ecou. Sunt realizate din pâslă și au o garanție de 2 ani.  +7 www.smartinterior.ro +7 www.smartinterior.ro

Panourile suspendate fonoabsorbante – asigură o atmosferă de lucru liniștită, dar se înfățișează sub forma unor corpuri suspendate ce păcălesc ochiul, lăsând impresia unor detalii estetice. Panourile suspendate din colecția Jasper Ceiling sunt inspirate de corpurile de iluminat și se prind chiar deasupra sau în vecinătatea biroului. Formele și culorile variază cu multă imaginație, și au fost concepute pentru birourile tip open space, pentru săli de conferință și pentru holuri. În plus, este un produs prietenos cu mediul înconjurător; sistemul de prindere din tavan nu pune probleme – se bazează pe un sistem de cabluri detașabil.  +7 www.smartinterior.ro +7 www.smartinterior.ro

„Echipa noastră este la îndemâna dumneavoastră pentru a vă răspunde la orice întrebare pe care o aveți, pentru a oferi soluții inteligente și pentru a vă menține buna funcționare a proiectului.” – se arată pe site-ul Smart Interior Design.


Der Vorstand – biroul din perete

Pornind de la ideea unui spațiu de lucru pentru acasă, dar vizibil doar în orele de lucru, designerul Nils Holger Moormann a creat Der Vorstand, o adevărată stație office pliabilă, de prins pe perete. Dispune de toate dotările unui birou fix.

 +4
Inovație pentru cei care lucrează de acasă./Moormann.de
  |  

Der Vorstand face senzație zilele acestea în lumea pasionaților de design, uimind prin versatilitate, spirit practic, discreție a dotărilor și, mai ales, prin felul în care valorifică spațiul. Se încadrează în categoria mobilierului pliabil – un birou aflat la vedere exclusiv atunci când îl folosești. Se ascunde între două panouri înalte, iar toate elementele sale se pliază perfect în stare de repaos. Panoul din față este prevăzut cu roți, ceea ce face ca mișcarea de desfacere a biroului Der Vorstand să fie nespus de simplă: pur și simplu panoul se trage în față, fără niciun efort.

La interior, biroul dispune de o masă de lucru și de mai multe spații de depozitare, sub formă de rafturi; pe peretele care se trage, a fost inserat un spațiu în care să poți ascunde dosare. Nu lipsesc nici micile accesorii devenite indispensabile orelor de lucru, precum porturi USB, prize, lumini. Dar niciunul dintre aceste elemente nu se află la vedere, astfel că nu există șansa unui aspect dezordonat. Toate sunt la locul lor, biroul lăsând impresia unei piese de mobilier desăvârșit de ordonate și de organizate.

Biroul Der Vorstand este conceput din lemn de frasin, cu finisaj negru – o nuanță ce reușește să se integreze oricărui interior de acasă într-o manieră discretă. Stilul poate fi recunoscut numaidecât: minimalist, bazat pe nevoia de multifuncționalitate.

„Toate piesele de mobilier pe care le concepem pornesc de la o idee specială: ceva nemaiîntâlnit, ceva genial, uneori un mic detaliu, alteori o adevărată revoluționare a formei”, se arată pe site-ul designerului Nils Holger Moormann.

 +4 www.moormann.de +4 www.moormann.de +4 www.moormann.de


Trei piese clasice pentru birouri la modă

În special cei care lucrează de acasă își pot organiza biroul în stilul cel mai tihnit: stilul rustic. Chiar dacă pare potrivit mai degrabă caselor de vacanță, acest stil este o surpriză grozavă în camera în care de regulă petreci timpul lucrând.

 +5
Stilul rustic în birou/Rusticboutique.ro
  |  

În catalogul pieselor de mobilier Rustic Boutique am descoperit trei produse care pot schimba complet atmosfera biroului de acasă, aducând un plus de confort și inspirație a creativității. Sunt birouri concepute în stil rustic clasic, menite a-și ascunde funcționalitatea principală atunci când nu lucrezi.

Biroul Bonheur du Jour are aspectul clasic al unei piese de demult, dar se integrează perfect unui mic birou amenajat în intimitatea casei. Dincolo de calitățile estetice, este o piesă tare practică, ce asigură atât funcția de lucru, cât și pe cea de depozitare. Dispune de două sertare sub blat și alte șase spații discrete pentru depozitarea accesoriilor de birou. Realizat din lemn masiv de brad, se sprijină pe patru picioare strunjite ce contribuie la amestecul de clasic și modern. +5 www.rusticbutique.ro

O piesă fabricată cu gândul la satisfacerea nevoii de depozitare este și aparentul dulăpior cu masă încorporată – o piesă ce ocupă tare puțin spațiu, oferind în schimb locuri în care să-ți păstrezi actele și accesoriile de birou. Dotat cu trei sertare duble și adânci, ascunde în spatele masei rabatabile alte două mici sertare, oferind deci cinci locuri de depozitare office. Este fabricat de asemenea din lemn de brad, iar producătorul garantează rezistenta în timp a acestei piese. +5 www.rusticbutique.ro +5 www.rusticbutique.ro

Rustic Boutique propune și un al treilea model de piesă de birou rustică pentru acasă – o masă de birou cochetă, feminină, cu accent pe funcția de lucru. Prevăzută cu două sertare micuțe, această masă este ideală pentru cei care desfășoară activități bazate exclusiv pe munca online. Atunci când masa nu e folosită pentru lucru la calculator, poate servi la fel de bine pentru activități casnice. +5 www.rusticbutique.ro

Oricare dintre aceste piese rustice pentru biroul de acasă se poate comanda pe dimensiunile clientului; finisajul rămâne de asemenea la alegerea clientului, Szel-Mob punându-vă la dispoziție zeci de nuanțe ce pot fi alese chiar și în combinație.