logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Biroul de acasă a copilului nostru

Ne dăm silinţa să creăm copiilor noştri un mediu cât mai sănătos, să se dezvolte armonios şi să oferim condiţii optime pentru învăţătură. După un timp însă, şi ele devin inadecvate… trebuie schimbate cu unele mai mari, cu cât copilul creşte. Taiwanezii au câteva soluţii, dar cu siguranţă găsim câte ceva şi prin vecini!

Tay Huah
Scaune ergonomice multicolore pentru copii » tayhuah.com.tw
Publicitate
Szeklerman  |  07 August 2015

Compania taiwaneză Tay Huah s-a specializat în crearea pieselor de mobilier ergonomic pentru copii. Harvard Desk este un exemplu de birou tocmai potrivit tineretului în creștere, având în vedere că suprafața de lucru poate fi înclinată și reglată în înălțime pentru a asigura o poziție cât mai comodă. Oferă de asemenea spații de depozitare și finisaje rezistente la utilizare intensă.

Scaunele Match Chair realizate de companie merită de asemenea atenția noastră, fiind concepute pentru copii de diferite vârste, de la elevi de școală primară până la liceeni. Șezutul și spătarul pot fi reglate în diferite combinații și la diferite înălțimi, iar rolele pot fi blocate pentru mai multă siguranță. Fiind destinate copiilor, birourile și scaunele pot fi comandate în diferite culori vesele care să asigure buna dispoziție a tinerilor utilizatori.

Publicitate