logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Un corp de iluminat… beton!

O creaţie briliantă a designerului român Dragoş Motica, se face plăcută în rândul multor tineri. Iar modul unic prin care se "personalizează" lampa este foarte atractiv. Încercaţi şi voi!

Dragos Motica
Nu e o lampă oarecare... o poţi personaliza chiar tu » dragosmotica.ro
Publicitate
Szeklerman  |  07 August 2015

"Slash lamp"  – lampa din beton – o creaţie mai mult decât interesantă al designerului Dragoş Motica, realizată brandului românesc UBIKuUBI. Nu doar materialele şi structura lămpii sunt neconvenţionale, ci şi modul de livrare către client şi modul de „personalizare”.  Lampa Slash este realizată din lemn de mesteacăn, cu bec LED şi abajur din beton cu accesorii adiţionale: cablu texturat, bobină şi piatră! Datorită materialelor componente şi al modului de „operare”, această lampă mai are şi proprietăţi anti-stres: în cazul unei comenzi, lampa se livrează într-un tub de carton cu capac de plută. La deschiderea ambalajului, apare primul element adiţional – piatra – care este folosită pentru a sparge abajurul lămpii după gustul şi voia fiecăruia. Îndepărtând bucăţile de beton din abajur se întrevede plasa de armare şi becul care este protejat anti-spargere de un miez de plută. Lampa se suspendă de tavan cu cablul texturat din colet, înfăşurat pe o bobină care permite reglarea acesteia pe înălţime. Astfel fiecare client îşi creează propria lampa, cu design singular.Este o creaţie bivalentă, lampa poate fi utilizată fie întreagă, fie spartă!

 

Publicitate