logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

BIZAR – mobilier pentru pasionații de jocuri

Sub deviza nu te mai dai jos din pat pentru nimic în lume, o companie de echipamente din Japonia ne propune o colecție de mobilier destinată iubitorilor de jocuri pe calculator. Piesa principală în jurul căreia gravitează totul este... un pat.

bauhutte-5054
Un pat din care să te joci încontinuu/Bauhutte.jp  
Publicitate
Andreea Chiru  |  05 Martie 2020

Compania se numește Bauhutte și piesa de mobilier pe care a lansat-o ca prototip stârnește deja uimire printre europeni. Uimire, nu entuziasm. De fapt, este o mostră de viitor care pe oamenii de astăzi încă îi cam îngrozește: mobilier care să te țină prizonier în casă, în fața calculatorului, singura activitate fiind jocurile.

The Gaming Bed de la Bauhutte este mai mult decât un pat, e un soi de garsonieră redusă la nevoi minime. Poți juca, mânca, schimba hainele, dormi și apoi o poți lua de capăt cu ajutorul acestei colecții de mobilier. În jurul patului se află masa pentru calculator, un modul cu umerașe pentru haine, un modul pe rotile în care să-ți poți ține aproape alimente și băuturi, un modul pe post de bibliotecă – nu pentru cărți, ci pentru jocuri. Accesoriile sunt nenumărate, iar cele mai multe deservesc folosirea dispozitivelor online din pozițiile cele mai relaxante, chiar nenaturale. Adică stai întins pe spate, iar telefonul stă înclinat asupra ta, grație unui braț telescopic – poți urmări pe telefon videoclipuri, știri sau poze fără să pui de fapt mâna pe dispozitiv.

Și pentru ca lucrurile să o ia razna cu adevărat, the Gaming Bed vine la pachet și cu un costum vestimentar pe nume Colsplay – dotat cu glugă și chiar mască de față!

Compania Bauhutte din Japonia are în portofoliu și alte soluții de mobilier destinat jocurilor pe calculatoare, dar patul este cel mai îndrăzneț dintre proiecte. De fapt, compania se adresează cu precădere celor care aleg să-și trăiască viața mai degrabă în izolare, în fața calculatorului. Nu degeaba patul pentru jucători este pat single.

www.bauhutte.jp
www.bauhutte.jp
www.bauhutte.jp
www.bauhutte.jp
www.bauhutte.jp

Publicitate