logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Select Design – zece idei de cadouri pentru femei

De Ziua Femeii toți bărbații știu că trebuie să dăruiască ceva femeilor din viața lor. Diana Șucu propune cadouri de design interior, de la Select Design.

Cadouri_luna_femeii_1-5055
Cadouri pentru femei care să conteze/Selectdesign.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  08 Martie 2020

Diana Șucu a ales din portofoliul magazinului său de design interior zece obiecte care pot fi dăruite femeilor de ziua lor. Cele zece obiecte sunt de tip decorativ și reprezintă nu doar o atenție pentru femeile care le primesc, ci și o soluție de împrospătare a designului casei la început de primăvară. Cele zece obiecte propuse aparțin portofoliului Select Design, dar printre ele sunt și obiecte dintr-un alt portofoliu de brand, sinonim cu eleganța în amenajări interioare: La Perla Home by Fazzini, excelență italiană în materie de textile pentru casă.

Cele zece obiecte sunt în special pentru living, obiecte decorative în stil clasic modern tip american. Colaje de prins pe perete, în forma aripilor de înger, statuete suple din piatră, mai multe modele de suporturi de lumânare elegante și cu design creativ, casete de bijuterii în forme decorative, obiecte de design ce aduc un strop de aer american în casele din România.

Întregul univers Select Design by Diana Șucu se poate descoperi accesând site-ul www.selectdesign.ro sau vizitând cele 3 showroom-uri din Băneasa Shopping City: Ethan Allen, Caracole și Bernhardt.

www.selectdesign.ro
www.selectdesign.ro
www.selectdesign.ro
www.selectdesign.ro
www.selectdesign.ro
www.selectdesign.ro
www.selectdesign.ro
www.selectdesign.ro

 

Publicitate