Fibrex - piscine la tine acasă

Pentru că piscina este un vis, dar suprafața grădinii este o realitate, Fibrex vă propune o soluție-minune: minipiscinele. Au toate calitățile unei piscine, dar ocupă mult mai puțin teren decât o piscină obișnuită.

 +5
Atmosferă de vacanță, disponibilă oricând/Fibrexco.ro
  |  

Vacanța de vară e sinonimă cu piscina sub razele soarelui, dar cum ar fi să nu fie nevoie să pleci de acasă pentru o bălăceală la final de zi? În portofoliul fabricii Fibrex se regăsesc mai multe modele de minipiscine ce pot mulțumi orice proprietar de casă cu un strop de curte.

O soluție tare interesantă este minipiscina acoperită. La origine, vorbim de o piscină adaptată unei suprafețe reduse, pe care o poți folosi chiar și în zilele nu tocmai călduroase pentru că este închisă într-un soi de... seră. Principiul de încălzire e împrumutat de la seră, în rest, căsuța piscinei este confecționată din sticlă transparentă, cu acoperiș rotunjit și cu uși care glisează. E un soi de saună în aer liber, de amplasat pe terasa casei. Dimensiunile piscinei acoperite sunt 375 x305 x110 cm, dar se poate executa și pe comandă, la dimensiunile clientului. +5 www.fibrexco.ro

Cei care preferă piscinele cu beneficii tip jacuzzi, Fibrex a pregătit modelul Aqua, cu o formă perfect rotundă, recomandate a fi amplasate într-un spațiu acoperit. Dimensiunile sunt 300x300x103cm, iar modelul cu două trepte în adâncime face ca acest model să poată fi folosit atât de adulți, cât și de copii, sub supravegherea adulților. +5 www.fibrexco.ro +5 www.fibrexco.ro

O altă propunere de la Fibrex este piscina-jacuzzi Palma, un model ideal de amplasat pe o terasă acoperită și destinată clipelor de intimitate la finalul zilei. Are toate calitățile unui jacuzzi, cu funcții de hidroterapie incluse, dotată cu lampă subacvatică și jeturi turbo. +5 www.fibrexco.ro

Despre Fibrex
Înființată cu 20 de ani în urmă, Fibrex este o fabrică de obiecte sanitare și mobilier pentru baie, cu sediul în Cluj.
„În anul 2000 conducerea companiei a decis achiziționarea, din Anglia, a unui utilaj modern, de ultimă generaţie, pentru fabricarea căzilor de baie şi al altor obiecte sanitare din plăci acrilice, prin termoformarea în vacuum a acestor plăci. «Această nouă tehnologie de fabricaţie a fost introdusă în premieră in România de către Fibrex şi este folosită în prezent de toţi producătorii importanţi din lume.
Produsele obţinute prin termoformare sunt net superioare din punct de vedere al finisajului, al durabilităţii şi al factorilor de igienă, faţă de obiectele sanitare fabricate prin alte tehnologii», explică Traian Pop, directorul general al Fibrex Co. În 2007, compania a achiziţionat o nouă linie de termoformare, de capacitate dublă faţă de prima linie, iar în prezent Fibrex ocupă prima poziţie în topul producătorilor de căzi de baie cu hidromasaj, fiind tot mai prezenţi inclusiv pe pieţele externe”, se arată pe site-ul companiei.


Silent Spa – saună la superlativ

Într-o lume tot mai sofisticată, era imposibil ca tocmai sauna să rămână un spațiu construit minimalist pentru sănătatea corpului. Așa că de la sauna finlandeză s-a ajuns la sauna cu o arhitectură nespus de complexă.

 +6
 MagMob
Silent Spa
  |  

Silent Spa este un concept definit printr-un design copleșitor, inspirat din arhitectura clasică sacră. Concept – construcție ecleziastică, interpretată în manieră modernă, adică adaptată serviciilor digitale. Centrul a fost deschis în Austria la sfârșitul anului 2016, în cadrul complexului hotelier Therme Laa și a devenit deja de renume internațional. Silent Spa se bazează pe experiența unei relaxări totale, pornind de la caracteristicile tradiționale ale unei saune și mergând până la servicii ultra Premium pentru clienți – accesorii, produse, tratamente de înfrumusețare și masaje executate de specialiști.


Arhitectura centrului Silent Spa este cea cu adevărat uimitoare. Silent Spa este alcătuit din patru elipse, având în centru o construcție tip turn, de zece metri înălțime, înconjurat de ape sub forma fântânilor și piscinelor. Fiecare dintre cele patru elipse diferă de celelalte, fiind amenajate pe zone de relaxare -  piscine reflectorizante, băi de abur, piscine saline și termale și saună exclusivistă. Nu putea lipsi nici o zonă de răsfăț culinar – un restaurant dedicat gurmanzilor.


Arhitectura Silent Spa este o creație a arhitectului Wolfgang Vanek, care a dorit să aducă la interior o lume a apelor, liniștită, calmă, îmbietoare. Complexul Silent Spa a fost deja răsplătit cu trofeul World Luxury Spa Awards.

 +6 www.therme-laa.at Silent Spa

 +6 www.therme-laa.at Silent Spa

 +6 www.therme-laa.at Silent Spa

 +6 www.therme-laa.at Silent Spa


Ibek: saună de sare ACASĂ!

Sauna cu terapie de sare are avantajele unei saline naturale, dar se potrivește ca dimensiuni necesităților reale ale beneficiarului. Arată ca o saună obișnuită, pe mărimi personalizate, și poate fi amplasată fie la interiorul casei, fie outdoor.

 +3
Efect de salină într-o saună cu aspect tradițional - Saune.ro
  |  

În România, conceptul de saună cu terapie de sare este oferit de Ibek Saune, cu experiență în construirea de minisaline pentru spații HoReCa și spații private.

 +3 www.saune.ro Sauna IBEK Salt-Relax 3200x2000 mm, cu perete de sare de Himalaya iluminată din spate, cromoterapie LED și muzică, front din sticlă securizată, cu bănci din plop alb

Sauna cu terapie de sare prin Ibek Saune folosește cărămidă de sare ce emană, prin încălzire, ioni negativi, necesari tratării unor afecțiuni respiratorii, inflamatorii și detoxifierii organismului uman. Încălzirea sării se poate face prin folosirea unei sobe la interiorul saunei. Ibek Saune lucrează cu sare din România (de la Praid) și sare din Pakistan, la alegerea clientului. Diferența de preț: sarea românească este mai ieftină, în vreme ce sarea din Himalaya asigură și un efect vizual deosebit. Calitățile curative sunt însă aceleași.

 +3 www.saune.ro În România, o serie de hoteluri și pensiuni au apelat la Ibek Saune pentru amplasarea de saune cu terapie de sare, tot mai căutate și de către români

Sauna cu terapie de sare de la Ibek Saune are aspectul unei saune obișnuite - cu pereți din lemn, parțial sau complet placați cu cărămizi de sare. Pe timpul folosirii, cărămida de sare se încălzește la circa 55 grade, cu ajutorul unei sobe electrice, într-un climat uscat. Nu trebuie decât să trageți aer în piept!


Bio-sauna: noul trend din casele românilor

Bio-sauna are marele dar de a contribui la revigorarea organismului uman prin metode mai blânde, în comparație cu sauna obișnuită. Temperaturile nu sunt insuportabile, iar cromoterapia și aromoterapia asigură și relaxarea spiritului.

 +7
Terapia culorilor, transpusă în cabina de saună - Hoherinne.com
  |  

Cu o experiență de zece ani în industria mobilei din România, producătorul Reve e specializat pe fabricarea de saune și băi de abur. Pentru cei mai sensibili dintre români, bio-sauna este o alternativă potrivită la tradiționala saună finlandeză.

 +7 www.reve-saune.ro Gradul de umiditate la interiorul bio-saunei este suportabil chiar și de cei mai sensibili

Temperaturile bio-saunei nu depășesc limita de 55 grade, iar o ședință eficientă se reduce la 45 de minute. Atunci când bio-sauna se combină cu cromoterapia, ședința nu poate depăși 21 de minute. Cromoterapia se referă la folosirea de lumină colorată la interiorul saunei - lumină roșie pentru îmbunătățirea circulației sângelui, lumină galbenă pentru stimularea activității glandelor, lumină verde pentru insuflarea unei stări de optimism și relaxare, și lumină albastră pentru un efect de supremă calmare. Sistemul de iluminare prin leduri este acționat în bio-saună prin telecomandă.

 +7 www.reve-saune.ro Nu uitați să ascultați muzică de meditație, în timpul bio-saunei!

Cabinele de saună dispun de sobe electrice și vaporizator pentru apă. La cererea clienților, Reve dotează saunele cu sistem audio de boxe, căci se cunosc deja prea bine beneficiile muzicii de meditație. Dacă pereții sunt fabricați din lambriuri de lemn, pardoseala trebuie să fie din piatră sau ceramică, iar pentru evitarea senzației neplăcute la atingere cu picioarele, se folosesc grătare din lemn exotic.

 +7 www.reve-saune.ro Varianta ideală: uși din geam securizat pentru bio-saună

Cabinele pentru bio-saună sunt de două feluri - modulare din lemn și lambrisate, cu pereți din zidărie sau gips. În ambele variante, producătorul recomandă uși din sticlă securizată. Principalul avantaj al bio-saunei este un grad redus de agresivitate din punctul de vedere al temperaturii și umidității. Cabinele se execută pe comandă, atât pentru acasă, cât și pentru spațiile HoReCa din România.

 +7 www.reve-saune.ro Sistemul de lumini pentru cromoterapie e acționat prin telecomandă


Minipiscine pentru MEGArăsfăț

Când vine vorba de piscină, nu dimensiunea este cea mai importantă, ci dotările și confortul oferit. DeltaStudio a realizat o selecție de minipiscine pentru cei mai pretențioși dintre românii care adoră să se bălăcească acasă.

 +7
 MagMob
În funcție de preferințe, minipiscina poate fi îmbrăcată în materiale ce imită textura și culoarea lemnului
  |  

Minipiscinele au evoluat în pas cu tehnologia. Așa că achiziționarea unei minipiscine se poate dovedi la fel de complicată precum achiziționarea unei mașini. Trebuie să cunoaștem toate dotările produsului, pentru a alege exact ceea ce avem nevoie.

 +7 www.deltastudio.ro Minipiscina poate fi folosită atât la exterior, cât și la interior

DeltaStudio a adus în România o colecție de minipiscine Teuco, care mai de care mai deșteaptă. În forme diverse, de la rotunde până la pătrate sau dreptunghiulare, minipiscinele Teuco sunt prevăzute cu acoperiș electric împotriva murdăririi, pot fi amplasate în baie sau pe terasă, și au până la șase locuri.

 +7 www.deltastudio.ro Acoperișul acționat prin telecomandă ține murdăria la distanță, pe timpul nopții

Seaside 640

 +7 www.deltastudio.ro Model Seaside 640 se poate folosi în exterior, dar și la interior, în formă îngropată
Un model de minipiscină care se îngroapă în podea, Seaside 640 este ideală pentru spațiile închise, datorită designului discret și elegant. Are patru locuri și dispune de o zonă de relaxare, cu perne pentru sprijinire. Seaside 640 are acoperiș electric de siguranță, panel de comandă cu touchscreen și 36 de jeturi de apă. Sistemul de hidromasaj este din cale afară de silențios.

Mirror 630

 +7 www.deltastudio.ro Model Mirror 630, îngropat, este ideal pentru băile luxoase, cărora le dă aerul unor saloane spa
Modelul Teuco este creat pentru spații închise. În formă rectangulară, minipiscina Mirror 630 are șase locuri de masaj, iar cele două tetiere pot fi mutate și poziționate în orice fel, pentru relaxare totală. Sistemul de hidromasaj constă în 30 de jeturi de apă, iar minipiscina aceasta garantează confort și relaxare în orice poziție a corpului.

Cheers3

 +7 www.deltastudio.ro Model Cheers 3: încap maxim șase persoane - dar să fie vesele!
Un model vesel din toate punctele de vedere, Cheers 3 este prietenos cu mediul, datorită consumului său scăzut de electricitate. Dispune de sistem audio, astfel că se pot da adevărate petreceri în piscină, dar și de sistem de iluminare a apei. Există cinci locuri pentru masaj.