logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Fibrex – piscine la tine acasă

Pentru că piscina este un vis, dar suprafața grădinii este o realitate, Fibrex vă propune o soluție-minune: minipiscinele. Au toate calitățile unei piscine, dar ocupă mult mai puțin teren decât o piscină obișnuită.

fibrex_profil-5067
Atmosferă de vacanță, disponibilă oricând/Fibrexco.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  09 Martie 2020

Vacanța de vară e sinonimă cu piscina sub razele soarelui, dar cum ar fi să nu fie nevoie să pleci de acasă pentru o bălăceală la final de zi? În portofoliul fabricii Fibrex se regăsesc mai multe modele de minipiscine ce pot mulțumi orice proprietar de casă cu un strop de curte.

O soluție tare interesantă este minipiscina acoperită. La origine, vorbim de o piscină adaptată unei suprafețe reduse, pe care o poți folosi chiar și în zilele nu tocmai călduroase pentru că este închisă într-un soi de… seră. Principiul de încălzire e împrumutat de la seră, în rest, căsuța piscinei este confecționată din sticlă transparentă, cu acoperiș rotunjit și cu uși care glisează. E un soi de saună în aer liber, de amplasat pe terasa casei. Dimensiunile piscinei acoperite sunt 375 x305 x110 cm, dar se poate executa și pe comandă, la dimensiunile clientului.

www.fibrexco.ro

Cei care preferă piscinele cu beneficii tip jacuzzi, Fibrex a pregătit modelul Aqua, cu o formă perfect rotundă, recomandate a fi amplasate într-un spațiu acoperit. Dimensiunile sunt 300x300x103cm, iar modelul cu două trepte în adâncime face ca acest model să poată fi folosit atât de adulți, cât și de copii, sub supravegherea adulților.

www.fibrexco.ro
www.fibrexco.ro

O altă propunere de la Fibrex este piscina-jacuzzi Palma, un model ideal de amplasat pe o terasă acoperită și destinată clipelor de intimitate la finalul zilei. Are toate calitățile unui jacuzzi, cu funcții de hidroterapie incluse, dotată cu lampă subacvatică și jeturi turbo.

www.fibrexco.ro

Despre Fibrex
Înființată cu 20 de ani în urmă, Fibrex este o fabrică de obiecte sanitare și mobilier pentru baie, cu sediul în Cluj.
„În anul 2000 conducerea companiei a decis achiziționarea, din Anglia, a unui utilaj modern, de ultimă generaţie, pentru fabricarea căzilor de baie şi al altor obiecte sanitare din plăci acrilice, prin termoformarea în vacuum a acestor plăci. «Această nouă tehnologie de fabricaţie a fost introdusă în premieră in România de către Fibrex şi este folosită în prezent de toţi producătorii importanţi din lume.
Produsele obţinute prin termoformare sunt net superioare din punct de vedere al finisajului, al durabilităţii şi al factorilor de igienă, faţă de obiectele sanitare fabricate prin alte tehnologii», explică Traian Pop, directorul general al Fibrex Co. În 2007, compania a achiziţionat o nouă linie de termoformare, de capacitate dublă faţă de prima linie, iar în prezent Fibrex ocupă prima poziţie în topul producătorilor de căzi de baie cu hidromasaj, fiind tot mai prezenţi inclusiv pe pieţele externe”, se arată pe site-ul companiei.

Publicitate