logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Prețuri de primăvară la mobila fabricată în România

Primăvara este anotimpul înnoirii și cu toții visăm inclusiv să ne împrospătăm mobilierul. Trei mari producători de mobilă din România ne propun în această perioadă prețuri mai mici, fie în regim de promoție, fie în regim de reducere pentru colecțiile vechi.

reduceri_dalin1-5070
Trei mari producători oferă promoții atrăgătoare/Mobiladalin.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  10 Martie 2020

Mobila Dalin tocmai a deschis un magazin la Budapesta, iar pentru clienții din România vine cu reduceri de primăvară generoase: toate produsele disponibile în magazinele Mobila Dalin sunt mai ieftine cu 10%. Vorbim atât de colecții vechi de mobilier, cât și de modelele cele mai noi. Sub titlul Promoția Primăverii, între 1 martie si 31 martie, toate piesele de mobilier Mobila Dalin sunt reduse cu 10%, de la mobilier pentru living (seturi de canapea și fotolii) până la dining (mese și scaune) și chiar mobilier pentru dormitor – paturi.

www.mobiladalin.ro

Mobexpert practică și el la început de primăvară reduceri de preț. E vorba de prețuri cu 15% mai mici, dar aplicate unor game întregi de mobilier. Elisabeth (piese de mobilier în stil londonez pentru bucătărie), Chocolate (dormitor în stil clasic), Jazz (mobilier alb, elegant pentru living și dining), Dreams (mobilă pentru camera copilului), Denver (mobilă de dormitor în stil masculin), Safari (dormitor exotic cu accente tribale) sunt doar câteva dintre colecțiile de mobilier fabricat în România și disponibile acum cu 15% mai ieftine. Fiecare dintre aceste game se poate vinde ca amenajare completă sau sub formă de piese de mobilier separate.

www.mobexpert.ro

Elvila vine de asemenea cu reduceri generoase. Mai multe dintre colecțiile anului trecut sunt disponibile cu prețuri reduse cu 30%. Aici intră în special colecții de mobilier pentru dormitoare – piese de mobilă în stil clasic, dar și game pentru living – mai degrabă soluții de depozitare și mobilier media decât seturi de canapele și fotolii. Nu există o perioadă în care aceste reduceri sunt valabile, ci prețurile sunt scăzute în măsura stocurilor disponibile. Aceste prețuri sunt practicate numai la piesele de mobilier cumpărate direct din magazinele Elvila din țară, nu și pentru piese cumpărate online.

www.elvila.ro

Cele trei magazine vând mobilă produsă în România, dar fiecare are stilul său de mobilier. Reducerile de preț sunt oricând bine-venite, dar alegerea trebuie să țină cont și de restul mobilei de acasă. În orice caz, succes la cumpărături!