logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Brado Contract – cele mai colorate scaune profesionale!

Dacă tot e ger afară și albul zăpezii a devenit culoarea dominantă, ne-am gândit să vă colorăm puțin această zi cu o veste din industria producătorilor de mobilă din România. Cei de la Antares au pus pe piață o colecție inedită de scaune în nuanțe care binedispun.

antares_brado_albastru-3193
Culoare, ergonomie, indoor&outdoor/Scaune.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  28 Februarie 2018

Pe finalul anului 2017, Antares a lansat în România cele mai noi modele de scaune ale colecției Brado Contract. Aceste scaune sunt în pas cu tendințele din designul actual! Vorbim de scaune pentru spații HoReCa indoor și outdoor, pline de culoare (variante vesele, pastelate și care emană relaxare), cu picioare fixe metalice sau din lemn, încrucișate sau separate. Pentru spațiile și activitățile office, scaunele Brado Contract sunt prevăzute cu picioare cu rotile și chiar cu o măsuță rabatabilă.

www.scaune.ro

www.scaune.ro

www.scaune.ro

 Scaunele Brado Contract de la Antares dispun și de dotări suplimentare la alegerea clientului, adică modele cu brațe sau modele fără brațe. Spătarul scaunului din colecția Brado Contract este înclinat pe criterii ergonomice, iar designul îmbină delicatețea și aparenta fragilitate cu nevoia de confort chiar și în aer liber. Culorile disponibile sunt într-o varietate foarte mare, iar dominante sunt nuanțele exotice: citric, icesurf, mustard, piersică, coral bay etc. Pont: un astfel de scaun colorat se potrivește în special în sălile publice, având darul de a face așteptarea ceva mai… plăcută.

Publicitate