EvoGloss – MDF ultralucios pentru amenajări de efect

Atunci când pe lângă eficiență îți dorești și atingerea unui anumit nivel estetic al amenajării, poți apela la un produs cât mai nou și un pic altfel. Kastamonu ne propune așadar soluția folosirii unui material pentru mobilă, din cale afară de lucios.

EvoGloss de la Kastamonu
  |  

În afară de produsele fabricate în unitățile din România, Kastamonu pune la dispoziția clienților săi și o largă gamă de produse fabricate în cadrul grupului. Printre cele mai de succes astfel de produse comercializate pe piața din România se regăsește EvoGloss.


EvoGloss de la Kastamonu sunt plăci ultralucioase, produse prin acoperirea panourilor MDF cu folie PVC cu grosimea de 0,3 mm. Noul produs permite crearea unor combinații moderne și elegante pentru bucătării, băi, decor interior și diverse piese de mobilier. Colecția EvoGloss de la Kastamonu  cuprinde decoruri de lemn, uni și fantezie, plăcile fiind disponibile la grosimea de 18 mm și dimensiunea standard de 1220 x 2800 mm. Kastamonu comercializează în România Evogloss produs în fabricile din Rusia și din Turcia.


Principalele caracteristici ale panourilor EvoGloss sunt luciul intens, efectul de oglindă, culorile vii și rezistența la pătare și zgârieturi – un produs durabil, rezistent și un efect estetic foarte plăcut.


Mobella: cât de modernă poate fi bucătăria?

Se simte tot mai acut în casele românilor nevoia de a celebra farmecul naturii. Astfel că producătorii de mobilă din România lansează colecții de mobilier pentru acasă tot mai ingenioase, integrând elemente decorative naturale.

 +3
Cea mai nouă bucătărie Mobella e armonioasă și tihnită, indiferent de spațiul disponibil
  |  

Contactul cu natura este cel mai nou concept al bucătăriei de la Mobella. Dorința de a fi în armonie cu mediul se reflectă în sursa de inspirație a mobilierului și accesoriilor. Bucătăria Mobella a fost concepută într-o combinație cromatice inspirată de piatră și verdeață, motive regăsite atât la nivel estetic, cât și practic.


 O idee Mobella plină de eficiență este integrarea mesei de bucătărie în insula de lucru, în continuarea corpurilor cu rol de depozitare – o caracteristică tot mai apreciată de români și care rezolva problema unui spațiu limitat.  Contrastul este evident și modern, între stilul clasic al insulei și stilul contemporan al mesei de la Mobella  – finisajul alb aplicat lemnului, în contrast cu finisajul lucios, motivul decorativ al pietrei de râu și picioarele metalice ale mesei. De luat aminte și la accesoriile decorative murale: sunt create manual, din pietre naturale, lipite și încadrate unor rame de lemn alb, cu rol de polițe suspendate.

 +3 MagMob O combinație de elemente decorative și funcție de depozitare

 +3 MagMob Un corp de bucătărie, parte insulă, parte masă pentru micul dejun
 


Szel-Mob: cea mai rustică piesă de mobilier în bucătărie

Echipa Szel-Mob și-a făcut deja un renume la noi în țară – este vorba despre unul dintre producătorii de mobilă cei mai reprezentativi pentru stilul rustic. O singură piesă de mobilă de la Szel-Mob poate da întregii încăperi aerul pitoresc, primitor, al acestui stil clasic.

 +2
O chiuvetă cu dulapuri și sertare pentru bucătăria rustică/Szelmob.ro
  |  

Iar dintre cele mai nimerite astfel de piese de mobile în stil rustic este corpul pentru chiuvetă PS199 de la Szel-Mob, un element fără de care nicio bucătărie nu se poate numi rustică cu adevărat.

 +2 www.szelmob.ro
PS199 de al Szel-Mob definește stilul rustic: chiuvetă pătrată din ceramică albă, așezată pe un corp robust, de formă pătrată, foarte practic pentru că e dotat cu patru uși și două sertare – foarte mult spațiu de depozitare. Evident, masca chiuvetei este din lemn natural, la alegere între stejar și pin, iar la nivel de finisaj, clientul poate opta dintr-o gamă de 60 de nuanțe pentru cea care îi convine cel mai mult. Despre această piesă de mobilier pentru bucătăria rustică, echipa Szel-Mob spune că este cea mai reprezentativă pentru stilul rustic. Adică e tot ce ne trebuie pentru o atmosferă de poveste.
 


Balamaua Pacta și sistemul Eclipse – vedetele Cressent

Cu o experiență de 20 de ani pe piața românească, Cressent contribuie la amenajarea unor spații elegante și moderne, prin materiale, feronerii și accesorii inedite, de cea mai bună calitate. Vă prezentăm două dintre produsele lor cele mai inovatoare.

 +4
Concepute şi fabricate în Europa, produsele oferite de CRESSENT conferă funcţionalitate şi eleganţă spaţiilor interioare/Cressent.ro
  |  

Este vorba despre două produse care se vând separat, dar împreună contribuie la buna funcționare a mobilierului de acasă.
Pacta: este un sistem de balamale pentru ușile care se deschid în jos fără nevoia de elemente suplimentare deranjante, cum ar fi cablurile sau ghidajele laterale. Pacta de la Cresent are un sistem de deschidere controlat și progresiv. În poziția complet deschisă, panoul inferior al dulapului și ușa sunt aliniate, creând o suprafață uniformă și plană. Balamaua este disponibilă în două variante: Push self-opening, respectiv închidere cu arc, ambele variante având deschiderea în jos decelerată.

 +4 www.cressent.ro Pacta de la Cressent
Elementele de mascare din plastic sunt oferite într-o varietate generoasă de finisaje, fiind în ton cu interiorul. Posibilitățile de aplicare sunt numeroase: dulapuri de bucătărie și baie, living, mobilier pentru copii; sistemul Pacta de la Cressent ajută inclusiv la crearea suprafețelor de scris, de exemplu, în camere de hotel.


Sistemul ECLIPSE
Eclipse de la Cressent este un sistem pocket-door, un soi de buzunar secret al mobilei, în care se pot ascunde ușile atunci când e nevoie ca dulapul să rămână deschis. Mecanismul este brevetat Bortoluzzi Sistemi SpA și oferă funcționare perfect echilibrată fără discontinuitate. Este soluția ideală pentru locuințele cu spațiu redus, ușile jucând rolul de paravan pentru o posibilă cămară sau pentru un home office. De încercat!

 +4 www.cressent.ro Sistemul Eclipse de la Cressent

 +4 www.cressent.ro


Tuscan: toată bucătăria, într-un bufet

Inovație și design – cei de la Tuscan Furniture ne iau prin surprindere plăcută la sfârșit de an cu o piesă de mobilier absolut neașteptată. Pe cât de inedită și practică, pe atât de simplă și la îndemână. O putem considera un fel de bucătărie mobilă.

 +6
Știați că o bucătărie încape într-un bufet?/Tuscan Furniture
  |  

Tuscan Furniture este o mică companie de mobilă din Buzău, ale cărei produse sunt exact ceea ce am vrea să vedem mai des: extrem de simplu concepute, dar din cale afară de practice și moderne în același timp. Spre exemplu, acest corp de mobilier, aparent banal, dar care ascunde în dulapurile sale toată aparatura electrocasnică a unei bucătării. Atunci când nu folosim bucătăria, corpul stă închis și juri că e vorba de un bufet de bucătărie în stil rustic. Dar dacă începi să deschizi ușile și să ridici blatul cu rol de capac, ai la dispoziție coșul de gunoi, frigiderul, chiuveta și plita de aragaz.

 +6 Tuscan Furniture

 +6 Tuscan Furniture

 +6 Tuscan Furniture

 +6 Tuscan Furniture
Dimensiunile acestui bufet cu bucătărie încorporată sunt demne de orice garsonieră în blocurile vechi și ideale pentru o căsuță de vacanță oricât de mică: 130x60x115 cm. Înăuntru, ai toată bucătăria. Nici funcția de depozitare nu a fost uitată – blatul bufetului dispune de două polițe și cârlige, iar sertarele sunt și ele disponibile pentru veselă, tacâmuri și chiar mici produse alimentare. Pe noi ne-a cucerit această piesă!