logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Tempus Fugit WoodArt: ați mai văzut așa lavoar de baie?

După ce industria designerilor de produs a dat tot ce avea mai bun în materie de imaginație privind forma și culoarea unui banal lavoar de baie, a venit rândul unui atelier de tâmplărie din România să uluiască. În compoziția lavoarului său de baie intră lemnul.

lavoar2-3191
Lavoarul de baie de la Tempus Fugit WoodArt arată că despre acest produs nu s-a spus încă totul/TempusFugitWoodArt
Publicitate
Andreea Chiru  |  23 Februarie 2018

Tempus Fugit WoodArt este denumirea acestui atelier de tâmplărie, specializat în produse inovatoare care schimbă complet orice amenajare în care sunt integrate. Noi vă prezentăm lavoarul lor de baie, în care se regăsesc incluse bucăți de lemn, un material ce trebuie, de regulă, ferit de contactul prelungit cu apa.

Alex Georgescu
Formă clasică, materiale inedite

Secretul lavoarului de baie de la Tempus Fugit WoodArt? Deși pare că aveam de-a face cu un lavoar din ceramică, acesta este de fapt o combinație reușită de lemn natural și rășină epoxidică. Rășina este vopsită în așa fel încât să imite foarte bine aspectul ceramicii de baie. În privința rezistenței la contactul cu apa, nu trebuie să ne facem griji, rășina epoxidică asigură impermeabilitate totală, ferind de fapt lemn de contactul cu apa sau umezeala.

Despre povestea atelierului Tempus Fugit Woodart și despre o groază de alte invenții din rășină și lemn natural vă vom vorbi pe larg în următorul număr al revistei MagMob; v-am pregătit un interviu cu Alex Georgescu, omul din spatele Tempus Fugit WoodArt.

Alex Georgescu
Reistență maximă la umezeală

Publicitate