logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Mark Oliver reinventează masa

Încep să fie produse în România mese tot mai moderne și adaptate nevoii de personalizare a locuinței. Calitățile acestor piese de mobilier pentru living și dining sunt stilul ultracontemporan, suplețea formelor și cromatica cu totul neobișnuită.

catwalk_markoliver-3188
Forme armonioase, cromatică tinerească/MarkOliver.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  22 Februarie 2018

Pe băieții de la Mark Oliver i-am cunoscut la sfârșitul anului 2017, în cadrul unui târg de mobilier din București, unde standul lor ieșea clar în evidență: iluminare inedită, cadru amenajat în culori închise, echipă de oameni tineri și foarte prietenoși. Tot acest stand a fost dedicat meselor. Ce-i drept, mese cum nu am mai văzut la alți producători de mobilă din România. Dacă ar fi să caracterizăm într-un singur cuvânt impresia lăsată de standul Mark Oliver, cuvântul ar fi: design.

Spre exemplu, masa Louis Big Clasic de la Mark Oliver este unul dintre acele modele ce respectă nevoia de stil clasic a livingului, dar într-o manieră extrem de proaspătă. Combinația lemn/metal este completată de o combinație cromatică de mare impact, roșu/negru, iar designul răspunde nevoii pentru care s-a inventat această piesă de mobilier. Se integrează stilului industrial. Picioarele sunt metalice, iar blatul este din lemn, disponibil în mai multe variante de finisaj. Concept: simplitate și armonie.
 

Publicitate
Publicitate