logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  15 Martie 2016

Designerul Gabriella Asztalos este, la origine, o fostă dansatoare de balet clasic, aflată mereu în căutarea frumosului. Astăzi, renumele ei se leagă de un scaun ergonomic, denumit Hug, al cărui design plin de grație și romantism i-a adus câteva distincții importante în cadrul competițiilor internaționale dedicate industriei de mobilier.

www.asztalos.com
Variantă modernă și sobră, cu exteriorul lăcuit în negru

Scaunul Hug are forma unei cușete ultramoderne, cu două locuri de șezut și un design menit să asigure intimitate și discreție. Forma neobișnuită este cea de la care a pornit și denumirea, fiind pe cât de simplă, pe atât de spectaculoasă. Cele două capete ale scaunului descriu o mișcare rotundă, de îmbrățișare.

www.asztalos.com
Confort maxim, asigurat de tihna specifică formelor rotunde

www.asztalos.com
În prezent, Gabriella Asztalos trăiește la Barcelona, acolo unde și-a deschis și un studio de design

Scaunul Hug al Gabriellei Asztalos este creat în trei variante de culoare și material – două variante moderne (în alb lăcuit și negru lăcuit) și o variantă clasică (din lemn de alun). Confortul desăvârșit constă în capitonarea șezutului și spătarului cu piele naturală, într-o variată gamă de nuanțe – la alegerea clientului.

www.asztalos.com
Gabriella Asztalos s-a născut la Budapesta și a evoluat ca balerină pe scenele Europei de Est

Baza scaunului Hug este confecționată din oțel inoxidabil, are un design contemporan și pentru a asigura deplină funcționalitate este mobilă, putându-se roti la 360 de grade. Sofisticat și straniu, acest scaun cu greu și-ar putea găsi locul într-o locuință obișnuită. Se adresează decorurilor somptuoase și ultramoderne, inspirate de poveștile de dragoste încă nescrise ale viitorului.

www.asztalos.com
Designul este conceput pentru a asigura o varietate de poziții confortabile

 

Publicitate