logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mob&Deco: cele mai ciudate măsuțe de cafea

De la Mob&Deco puteți cumpăra măsuțe de cafea în forme neașteptate. Predomină modelele în care liniile drepte se întrepătrund enigmatic cu liniile rotunjite. Unele dintre produsele prezentate au prețuri promoționale.

masute_de_cafea-968
Măsuțe de cafea inedite, disponibile în România - Phillipscollection.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  11 Martie 2016

Nelipsită din casele românilor, măsuță de cafea este una dintre piesele de mobilier cel mai ușor de interpretat în manieră personalizată. Producătorii de mobilă se întrec în modele care mai de care mai neașteptate.

Modelul Lexi este confecționată din MDF și sticlă, cu toate că are aspectul unei piese de mobilă din lemn masiv. Dacă blatul dreptunghiular este clasic pentru o măsuță de cafea, picioarele răsucite și evazate reprezintă elementul surpriză al acestui produs. Măsuța de cafea Lexi se potrivește încăperilor cu atmosferă modernă, cu tentă jucăușă.

www.mobdeco.ro
Măsuță de cafea Lexi

Modelul Anna de la Mob&Deco este inspirat de forma frunzelor, însă dacă te apropii, îți dai seama că este vorba despre trei măsuțe de cafea, așezate în cerc. Cele trei piese pot fi folosite de sine stătător sau împreună, sub forma mobilierului modular. Modelul Anna se adresează încăperilor nu foarte spațioase, dar amenajate în stil tineresc.

www.mobdeco.ro
Măsuță de cafea Anna

Măsuța de cafea Arya reprezintă un exemplu de design clasic, în interpretare modernă. Aparent, e o piesă de mobilă simplă, dar combinația de culori și forme adaugă eleganță și stil. Farmecul modelului Arria ține de felul în care cele trei blaturi jonglează între ele, sfidând parcă gravitația, dar oferind proprietarului un plus de spațiu de depozitare. Blatul alb este mobil, putând fi tras în față sau împins între cele două blaturi de culoarea lemnului.

www.mobdeco.ro
Măsuță de cafea Arya

Modelul Franca pare un joc geometric. Măsuța de cafea e compusă din două cuburi din furnic de nuc, care se întrepătrund parțial, oferind sertare ascunse și spații de depozitare surprinzătoare. Acest model se adresează spațiilor de acasă amenajate în stil minimalist.

www.mobdeco.ro
Măsuță de cafea Franca

Modelul Radoss a fost creat pentru a deține rolul de vedetă printre piesele de mobilier ale livingului. Designul creativ este ieșit din comun și atrage imediat atenția, printr-o combinație de linii curbe și drepte, îmbinate în stil ultramodern. Materialele de lucru sunt MDF și furnir de nuc, iar măsuța de cafea Radoss de la Mob&Deco este o combinație șic de culori neutre – alb și culoarea naturală a lemnului. Își va găsi locul într-o încăpere amenajată cu piese de lux.

www.mobdeco.ro
Măsuță de cafea Radoss

Modelul Champagne e cu adevărat o măsuță de cafea inedită. După cum îi spune și numele, duce cu gândul la forma cupelor de șampanie, numai că materialele de lucru sunt sticla și lemnul. Postamentul măsuței Champagne este rotunjit, iar blatul din sticlă transparentă are formă clasică, dreptunghiulară. Se vinde promoțional, cu o reducere de 30%.

www.mobdeco.ro
Măsuță de cafea Champagne

Publicitate
Publicitate