logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Berlin: o șmecherie de scaun românesc!

Mobila modulară face legea. Până și un scaun de hol pentru spațiile publice știe câteva șmecherii. În funcție de necesități, poate deveni un colțar de trei persoane sau o banchetă cu două locuri.

berlin-964
Hocus pocus: de câte locuri aveți nevoie? Mobiladalin.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  10 Martie 2016

Mobila Dalin este unul dintre cei mai apreciați producători de mobilier tapițat din România, iar colecțiile sale acoperă toată gama de nevoi de amenajare pentru spații dintre cele mai diverse.

www.mobiladalin.ro
Aparent, un simplu scaun. În realitate, mobilă modulară!

Pentru spațiile publice – birouri, săli de așteptare, holuri de întâmpinare, cafenele – Mobila Dalin a conceput un scaun modular, capabil să își schimbe forma și funcționalitatea dintr-o singură mișcare. Același model poate fi ușor de intergrat atmosferei de familie de acasă: în bucătărie sau în jurul barului.

www.mobiladalin.ro
Bachetă sobră, pentru două persoane. Se potrivește în spațiile publice de așteptare.

Scaunul Berlin e inspirat din sobrietatea și rezistența spiritului german, de unde și numele. Cadrul este confecționat din lemn masiv de fag, plăci din așchii și fibre de lemn, iar îmbrăcămintea este din poliuretan HR de densitate medie.

www.mobiladalin.ro
Configurație completă, ideală pentru spațiile de bucătărie, în jurul mesei

Şezutul și spătarul scanului modular Berlin sunt foarte comode și asigură relaxarea trupului, datorită stratului de poliuretan; ca și variante de personalizare la cererea clientului, scaunul Berlin poate fi livrat în tapiserie de piele naturală, imitație de piele și stofă. Modelul din piele neagră este însă cel recomandat de designerul Dalin.

Publicitate