Trend Alert: taburetul cu sertar

În situația în care spațiul din casă nu e niciodată suficient de mare pentru nevoile de depozitare, Retro Boutique propune o colecție de tabureți cu sertare. Designul este inspirat de stilul shabby chic, iar funcționalitatea adăugată pare un moft vizual.

 +6
Trei soluții Shabby Chic: design și funcționalitate - Retroboutique.ro
  |  

Funcțiile unui taburet clasic sunt nenumărate, de la sprijinirea picioarelor stând la televizor până la șederea pe taburet în hol, atunci când ne punem încălțările. Deseori, cei mici folosesc taburetul ca pe un fotoliu realizat pe măsura lor. De acum, taburetul mai are o funcție: de păstrare a măruțișurilor casei.

 +6 www.retroboutique.ro Model Coco: romantic și feminin

 +6 www.retroboutique.ro Sertarul poate păstra jucării pentru cei mici sau produse cosmetice pentru doamne

RetroBoutique ne pune la dispoziție de colecție romantică de tabureți cu sertăraș. Este vorba despre trei modele, identice ca dimensiuni și design, dar diferite ca material textil: modelul Coco, modelul Felicia și modelul Albăstrele. Ca și compoziție, sunt confecționate din lemn de brad, cu șezutul îmbrăcat în material textil rezistent la uzură.

 +6 www.retroboutique.ro Model Felicia: culori intense și model floral

 +6 www.retroboutique.ro Perna de șezut e extrem de confortabilă

Modelul Coco duce cu gândul la o bomboană fondantă, de culoare roz, ușor de asortat unui dormitor feminin și romantic. Modelul Felicia este o pată de culoare îndrăzneață și se potrivește într-un colț marcat de prezența unei draperii înflorate, iar modelul Albăstrele, cu sertar alb, are un aspect primăvăratic și vesel, menit să însuflețească orice loc al casei în care este așezat, chiar și holul.

 +6 www.retroboutique.ro Model Albăstrele: în casă e mereu primăvară

Toate cele trei modele de taburet cu sertar au aceleași dimensiuni: lungime 48 cm, lățime 28 cm și înălțime de 29 cm. Pot fi comandate online sau cumpărate de la unicul showroom Retro Boutique, aflat în sectorul 2 al Capitalei.


ArtWood - artă pe ușă, în România

Într-o casă se pune mult accent pe mobilier. Dar cum rămâne cu primul element care iese în evidență? Adică ușa. ArtWood ne dovedește că ușile sunt cele care dau personalitatea caselor, încă de la intrare.

 +7
Stilul elisabetan este definiția Renașterii în manieră englezească - Artwood.ro
  |  

Cei mai mulți oameni pornesc în decorarea casei de la piesele de mobilier. Greșit! Primul lucru care oglindește stilul casei este ușa. Producătorul ArtWood pune la dispoziția românilor o colecție impresionantă de uși pentru interior, apte de a deveni centrul atenției.

 +7 www.artwood.ro Regency - stil britanic, inspirat de arta greacă și romană. Ușor de recunoscut prin puritatea detaliilor și prezența elementelor ornamentale

 +7 www.artwood.ro Artwood - câtă căldură emană lemnul! Nu-i așa?

Cele mai numeroase uși de la ArtWood poartă nume nobile, datorită stilurilor care le-au inspirat: Regency, Aristocrat, Elizabeth, Firenze etc. Domină stilul italienesc, clasic, artistic, ce înnobilează interioarele și creează o atmosferă inedită mai într-un apartament modern. Pentru că ArtWood personalizează fiecare ușă, astfel încât să se potrivească atât interioarelor somptuoase și exclusiviste, cât și spațiilor moderne, tinerești.

 +7 www.artwood.ro Stilul aristocrat este interpretat în variantă modernă, pentru case cu aspect actualizat

Ușa de la intrare sau ușile camerelor sunt deopotrivă la fel de impunătoare, aproape inedite pentru interioarele din România. Noutatea ArtWood ține de detaliile sculpturale, de intarsiile cu diferite esențe și de inserții. Fiecare ușă are o poveste dată de stilul ce a inspirat-o. Se realizează pe comandă și se personalizează pe baza sfaturilor profesioniste asigurate de echipa ArtWood.

 +7 www.artwood.ro Firenze - patină antică și luminozitate difuză

Producătorul ArtWood execută uși din lemn natural, de diferite esențe nobile: nuc, cireș, stejar. Unul dintre secretele bine păstrate și perfect aplicate în atelierele ArtWood este tehnica de antichizare a ușilor, ce asigură casei un aer aristocrat.

 +7 www.artwood.ro O seară la Operă? Sau seară de seară acasă?

 +7 www.artwood.ro Ușă Picasso pentru case interioare eclectice


Un altfel de pantofar. În stil baroc!

Mobiclas propune o soluție estetică și practică deosebită pentru perechile de pantofi adunate haotic la intrarea în casă. Pantofarul are foarte multe spații de depozitare și un design care oferă interioarelor un farmec original.

 +3
Pantofarul Zanini este din lemn masiv, vopsit într-o combinație de culori luminoase - Mobiclas.com
  |  

Să recunoaștem, pantofarele sunt pe cât de practice, pe atât de nesuferite. Ce e cu acele corpuri de mobilier înguste, cu sertare ciudate și în care se înghesuie pe perete încălțămintea, ca într-o închisoare?

Mobiclas vine cu un altfel de pantofar, cu o piesă de mobilier de care îți este mai mare dragul. Face parte din colecția Zanini și este conceput în stilul clasic baroc, un stil luxos ce asigură holurilor personalitate din plin.

 +3 www.mobiclas.com Pantofarul Zanini e prevăzut și cu spațiu de dulap pentru hainele de afară

Pantofarul Zanini de la Mobiclas are aspectul unui dulap clasic, numai că e mai mult de atât. Nu doar ușile frontale ascund spații de depozitare (pentru haine, genți și umbrele), ci și părțile laterale sunt prevăzute cu uși pe interiorul cărora există sisteme de rafturi din lemn pentru încălțări.

 +3 www.mobiclas.com Numărul ușilor și dimensiunea pantofarului depind de preferințele fiecărui client în parte

Pantofarul Zanini are la bază și un sertar, unde mai pot fi păstrate cutii de pantofi sau alte lucruri necesare holului. Este confecționat din lemn de stejar și fag și se poate personaliza cu o ușă sau două, la alegere. Dă impresia unui dulap clasic, în culoarea albastru seren, a anului 2016, nicidecum a unui pantofar banal la intrare.


Irina Neacșu printează povești pe... mobilă!

Designerul Irina Neacșu creează colecții de mobilă inspirate din viața de zi cu zi. Pentru copiii din noi, ea a realizat colecții de mobilă ce țin locul poveștilor de seară. Există și o colecție inspirată din pasiunea pentru călătorii.

 +8
Mobilă personalizată pentru orice colț al casei. IrinaNeacsu.com
  |  

Colecțiile de mobilă ale Irinei Neacșu sunt destul de neobișnuite pentru industria de mobilă din România. Dar cu atât mai mult, se bucură deja de succes. Scaunele și fotoliile semnate de Irina Neacșu sunt inconfundabile.

 +8 www.irinaneacsu.com Figura masculină a casei: Mr. Him Black. Se poate comanda și în variantele Gold sau Pirate

Metoda de lucru este inedită: picturile originale în ulei, realizate de Irina Neacșu, sunt printate pe materiale textile ce îmbracă apoi piesele de mobilier absolut banale. Rezultă astfel mobilă personalizată, unică, ce reflectă pasiunea designerului pentru cărți și dorul de vremea copilăriei.

 +8 www.irinaneacsu.com Un scaun melancolic, pentru colțul de lectură: How Long is Forever

 +8 www.irinaneacsu.com Fotoliu desprins din poveștile pentru copii, vibrante și pline de culoare: Joker

Colecția "Eroii Urbani" își găsește locul atât în camerele pentru copii, cât și în celelalte încăperi ale casei; oriunde amplasăm un scaun sau fotoliu din colecția "Eroii Urbani", spațiul prinde viață și personalitate, căci printurile sunt pline de culoare, inspirate din lumea poveștilor pentru cei mici. Colecția "Characters" surprinde cu câteo expresie numai bună pentru a începe ziua cu vioiciune, căci printurile înfățișează chipuri umane luminoase. Iar o serie de fotolii și scaune fac parte dintr-o colecție variată, inspirată fie de oameni, fie de locuri, fie stări sufletești.

 +8 www.irinaneacsu.com Radiografie urbană: Miss Due

 +8 www.irinaneacsu.com Unde vă prinde căderea amurgului? La televizor sau cu o carte în mână?

 +8 www.irinaneacsu.com Orice casă are o prințesă, nu-i așa? Lemn de fag, cu tapițerie printată

Materialele textile pe care se imprimă printurile sunt fie catifea, fie mătase, in sau bumbac, iar cadrul este din lemn natural, de fag. Irina Neacșu folosește fie mobilier realizat pe comandă, fie mobilier vechi, restaurat.

 +8 www.irinaneacsu.com Colecția Characters: print cu expresie zâmbitoare


Szél Mob: holuri neorustice pentru romantici

Oricât de spaţios ar fi un hol, la un moment dat tot devine neîncăpător. Dar un mobilier cu dimensiuni reduse şi practic poate salva situaţia.

 +3
Mobilier pentru hol din două piese » szelmob.ro
  |  

Mobilierul pentru holuri trebuie să fie în primul rând funcţional şi practic, pe urmă şi estetic. Aceste piese produse de către firma Szél Mob din Cristuru Secuiesc sunt cât se poate de simple ca design dar practice în același timp. Avantajul este că nu ocupă spațiu, însă este înzestrat cu accesorii utile: oglindă – în funcţie de model –, raft pentru mănuși și un mic sertar sau corp separat. Se poate monta cu ușurință pe  perete, fără a incomoda musafirii. Realizată din lemn masiv de brad, se îmbină perfect cu stilul clasic și nuanțele de pastel. Cu aceste corpuri de mic mobilier veți avea parte în mod natural de aprecierea și admirația prietenilor care vă calcă pragul.

 +3 Szelmob Mobilier ideal pentru un vestil mic » szelmob.ro