logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Trend Alert: taburetul cu sertar

În situația în care spațiul din casă nu e niciodată suficient de mare pentru nevoile de depozitare, Retro Boutique propune o colecție de tabureți cu sertare. Designul este inspirat de stilul shabby chic, iar funcționalitatea adăugată pare un moft vizual.

retroboutique-957
Trei soluții Shabby Chic: design și funcționalitate - Retroboutique.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  09 Martie 2016

Funcțiile unui taburet clasic sunt nenumărate, de la sprijinirea picioarelor stând la televizor până la șederea pe taburet în hol, atunci când ne punem încălțările. Deseori, cei mici folosesc taburetul ca pe un fotoliu realizat pe măsura lor. De acum, taburetul mai are o funcție: de păstrare a măruțișurilor casei.

www.retroboutique.ro
Model Coco: romantic și feminin

www.retroboutique.ro
Sertarul poate păstra jucării pentru cei mici sau produse cosmetice pentru doamne

RetroBoutique ne pune la dispoziție de colecție romantică de tabureți cu sertăraș. Este vorba despre trei modele, identice ca dimensiuni și design, dar diferite ca material textil: modelul Coco, modelul Felicia și modelul Albăstrele. Ca și compoziție, sunt confecționate din lemn de brad, cu șezutul îmbrăcat în material textil rezistent la uzură.

www.retroboutique.ro
Model Felicia: culori intense și model floral

www.retroboutique.ro
Perna de șezut e extrem de confortabilă

Modelul Coco duce cu gândul la o bomboană fondantă, de culoare roz, ușor de asortat unui dormitor feminin și romantic. Modelul Felicia este o pată de culoare îndrăzneață și se potrivește într-un colț marcat de prezența unei draperii înflorate, iar modelul Albăstrele, cu sertar alb, are un aspect primăvăratic și vesel, menit să însuflețească orice loc al casei în care este așezat, chiar și holul.

www.retroboutique.ro
Model Albăstrele: în casă e mereu primăvară

Toate cele trei modele de taburet cu sertar au aceleași dimensiuni: lungime 48 cm, lățime 28 cm și înălțime de 29 cm. Pot fi comandate online sau cumpărate de la unicul showroom Retro Boutique, aflat în sectorul 2 al Capitalei.

Publicitate