logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Birou drăgălaș pentru cei mici

Woodjoy a creat o colecție de mic mobilier pentru... cei mici ai casei. Colecția cuprinde un scaun și o măsuță multifuncționale, adică ușor de folosit în ambele roluri: măsuța poate fi folosită ca scaun, iar scaunul poate ține loc de măsuță.

woodjoy_mese_si_scaune-955
Ce poate face un copil cu doar un scaun și-o măsuță? Woodjoy.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  08 Martie 2016

Pentru că ne iubim copiii și le-am pune lumea la picioare, de ce să nu le oferim și mobilier pe măsura lor? Producătorul Woodjoy vine în întâmpinarea acestei dorințe, cu o colecție de mic mobilier, extrem de vesel și original, cu un design autentic, inspirat din joaca celor mici.

www.woodjoy.ro
Momente de joacă creativă

www.woodjoy.ro
O scenă de teatru cu păpuși

Scaunul și măsuța de la Woodjoy pot fi răsturnate și se vor transforma pe loc în altceva. Combinația permite amenajarea unui colț de lucru gen birou, compus din măsuță și scăunel, sau a unui colț de socializare, compus din două scăunele. Scăunelul este realizat ingenios, oferind (în funcție de poziție) două înălțimi pentru șezut. Măsuța poate deveni și teatru de păpuși.

www.woodjoy.ro
Combinația de culori depinde de preferințele clientului

www.woodjoy.ro
Măsuță cu rol decorativ - când micul artist se odihnește!

Elementele care compun colecția de la Woodjoy sunt confecționate din lemn masiv de fag, vopsit cu vopsea pe bază de apă, pentru evitarea oricărui risc de toxicitate în camera copilului. În funcție de preferințele clientului, acest mic mobilier poate fi vopsit în culori vesele și jucăușe.

www.woodjoy.ro
Mic mobilier multifuncțional cu rol de birou pentru copii de la 3 ani în sus

Woodjoy s-a lansat în industria producătorilor de mobilă din România în anul 2003, având ca scop susținerea financiară a Fundației Alpha Transilvania și asigurarea de locuri de muncă pentru persoanele cu dizabilități.

www.woodjoy.ro
Scaun cu două înălțimi de șezut, pentru două vârste

Publicitate