logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Crame de vis: soluții inedite de păstrare a vinului

Crame de vis oferă mobilier original pentru organizarea unei (mici sau mari) crame personale. Aceste crame sunt proiectate pe măsura fiecărui spațiu, de la adevărate încăperi cu iz medieval până la mic mobilier cu rol decorativ.

crame_de_vis8-947
Cramă de vis: eleganță, ordine, stil clasic - Cramedevis.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  07 Martie 2016

Fiecare sticlă de vin e o poveste în sine, iar acest lucru îi inspiră pe cei de la Crame de vis să realizeze mobilă personalizată pentru depozitarea estetică a băuturii în casele românilor. Producătorul de mobilă se adresează tuturor celor dornici să savureze o sticlă de vin în mod autentic, de la persoane private până la deținătorii de spații comerciale.

www.cramedevis.ro
Cramă modernă: linii simple, suprafețe netede și un stil sobru, lipsit de ornamente

www.cramedevis.ro
Un capac de butoi, pe post de cramă inedită

www.cramedevis.ro
Stil medieval: combinație de lemn și placări cu piatră

Pentru cei cu spații generoase, proprietari de vile sau deținători de spații comerciale, Crame de vis proiectează și realizează mobilă din esență lemnoasă, stejar, nuc, fag, cireș și frasin, în diferite combinații de lemn și culoare. Crama de acasă poate lua diferite stiluri, în funcție de preferințele clientului și de spațiul disponibil – de la stilul medieval până la cel modern și de la cel rustic până la stilul clasic.

www.cramedevis.ro
Scară sau sanie? Mobilier de cramă!

www.cramedevis.ro
Mobilier de cramă pentru spații private reduse ca dimensiune. Se agață pe perete

Nici cei care stau la bloc sau în case de dimensiuni nu foarte generoase nu sunt uitați; fiecare poate avea o mică cramă acasă sau măcar acel gen de mobilier și accesorii care să inspire atmosfera unei crame. Este vorba despre mobilier din lemn sau fier forjat, sub forma unui bar cu spații pentru depozitarea sticlelor de vin și a paharelor, ori sub forma unor piese inedite, cu un design original, ce speculează la maximum spațiul casei: scărițe, cuiere, lădițe etc.

www.cramedevis.ro
Accesoriu original pentru păstrarea sticlelor de vin

www.cramedevis.ro
Cramă în stil rustic: căldura lemnului îndeamnă la un pahar de vin

Nu rata galeria foto!

Publicitate
Publicitate