logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Cele mai neobișnuite căzi de baie de la Delta Studio

Pentru cei care s-au săturat să admire căzi de baie neobișnuite doar prin revistele străine sau la televizor, în casele vedetelor, avem o veste bună: Delta Studio pune la dispoziția românilor căzi de baie cu design deosebit!

www.deltastudio.ro
Model Amalfi
Publicitate
Andreea Chiru  |  04 Martie 2016

Delta Studio s-a impus deja în conştiinţa românilor drept un furnizor de obiecte sanitare pe cât de bune calitativ, pe atât de îndrăznețe ca design. Căzile de baie atrag în special atenția, cu forme dintre cele mai neașteptate, menite să dea băii tradiționale un suflu aproape futurist.

Cada Amalfi este o demonstrație de lux și bun gust, potrivită celor ce tânjesc după îndelungi clipe de relaxare acasă. Forma neobișnuită este dată de spătarul înalt ce asigură o sprijinire confortabilă a spatelui și mai ales a gâtului, fiind de mare ajutor celor care suferă de contracturi musculare datorate timpului petrecut în scaunul de birou. Designul căzii Amalfi are și un alt avantaj, estetic: face practic invizibil sistemul de evacuare a apei.

www.deltastudio.ro
Model Amalfi, la dublu

Cada Goccia este cu totul specială, datorită designului inspirat de moda vestimentară clasică. Pare o haină de gală, cu un guler răsfrânt. Forma rotunjită inspiră relaxare totală. Cada Goccia este disponibilă în două variante de culoare: alb complet sau combinație de alb cu negru.

www.deltastudio.ro
Model Goccia, alb & negru

Cada Io se potrivește persoanelor nonconformiste, pentru că reprezintă o combinație ingenioasă a două forme geometrice total diferite: cercul și pătratul. Cada Io este, la origine, o cadă ovală cu margini egale, însă aspectul neobișnuit este dat de cele două elemente dreptunghiulare: blatul pentru obiecte sanitare și postamentul pe care este așezată cada. Variantele de culoare sunt trei la număr, pentru blaturile dreptunghiulare: roșu, negru și alb.

www.deltastudio.ro
Model Io clasic, alb

www.deltastudio.ro
Model Io, varianta de alb & roșu

Cada iSpa dispune de un design inspirat de o cadă spa, după cum arată și denumirea. Este o cadă de baie de sine stătătoare, fără picioare sau postament, dar cu o formă plăcută, inedită pentru băile românești: pătrățoasă, cu marginile îndoite. Pentru relaxare, cada iSpa e dotată cu o tetieră de care să se sprijine capul.

www.deltastudio.ro
Model iSpa

www.deltastudio.ro
Mode iSpa, varianta relaxare totală

www.deltastudio.ro
Model iSpa

Cada Elipso Duo presupune o baie spațioasă, cu un decor luxuriant, pentru că vine cu un design exotic. Forma de lighean înalt, cu marginile rotunjite duce cu gândul la celebrele ritualuri de îmbăiere ale japonezilor. Cada Elipso Duo este disponibilă într-o singură variantă de culoare: albul clasic și elegant.

www.deltastudio.ro
Model Elipso Duo cu panou

www.deltastudio.ro
Model Elipso Duo la interior

Publicitate