logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Bio-sauna: noul trend din casele românilor

Bio-sauna are marele dar de a contribui la revigorarea organismului uman prin metode mai blânde, în comparație cu sauna obișnuită. Temperaturile nu sunt insuportabile, iar cromoterapia și aromoterapia asigură și relaxarea spiritului.

biosauna-928
Terapia culorilor, transpusă în cabina de saună - Hoherinne.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  03 Martie 2016

Cu o experiență de zece ani în industria mobilei din România, producătorul Reve e specializat pe fabricarea de saune și băi de abur. Pentru cei mai sensibili dintre români, bio-sauna este o alternativă potrivită la tradiționala saună finlandeză.

www.reve-saune.ro
Gradul de umiditate la interiorul bio-saunei este suportabil chiar și de cei mai sensibili

Temperaturile bio-saunei nu depășesc limita de 55 grade, iar o ședință eficientă se reduce la 45 de minute. Atunci când bio-sauna se combină cu cromoterapia, ședința nu poate depăși 21 de minute. Cromoterapia se referă la folosirea de lumină colorată la interiorul saunei – lumină roșie pentru îmbunătățirea circulației sângelui, lumină galbenă pentru stimularea activității glandelor, lumină verde pentru insuflarea unei stări de optimism și relaxare, și lumină albastră pentru un efect de supremă calmare. Sistemul de iluminare prin leduri este acționat în bio-saună prin telecomandă.

www.reve-saune.ro
Nu uitați să ascultați muzică de meditație, în timpul bio-saunei!

Cabinele de saună dispun de sobe electrice și vaporizator pentru apă. La cererea clienților, Reve dotează saunele cu sistem audio de boxe, căci se cunosc deja prea bine beneficiile muzicii de meditație. Dacă pereții sunt fabricați din lambriuri de lemn, pardoseala trebuie să fie din piatră sau ceramică, iar pentru evitarea senzației neplăcute la atingere cu picioarele, se folosesc grătare din lemn exotic.

www.reve-saune.ro
Varianta ideală: uși din geam securizat pentru bio-saună

Cabinele pentru bio-saună sunt de două feluri – modulare din lemn și lambrisate, cu pereți din zidărie sau gips. În ambele variante, producătorul recomandă uși din sticlă securizată. Principalul avantaj al bio-saunei este un grad redus de agresivitate din punctul de vedere al temperaturii și umidității. Cabinele se execută pe comandă, atât pentru acasă, cât și pentru spațiile HoReCa din România.

www.reve-saune.ro
Sistemul de lumini pentru cromoterapie e acționat prin telecomandă

Publicitate