logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobilier spa pentru acasă

Mobilier pentru baie, soluții de depozitare și reguli de combinare a culorilor - toate acestea pot transforma clasica baie românească într-un salon spa de răsfăț la domiciliu.

spa_acasa_mydecorative_com-801
O baie spa ca la carte - Mydecorative.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  29 Ianuarie 2016

Mobilierul spa s-a bucurat de asemenea succes, încât oamenii au deja posibilitatea să îl cumpere pentru acasă. Nu e deloc atât de complicat pe cât sună.

www.fengshuidana.com
Mobilier din lemn pentru baie-spa oricât de mică

Vedeta spa-ului de acasă este cada de baie cu jacuzzi. Pentru un efect vizual desăvârșit, se recomandă modele spa de interior cu margini rotunjite și placaj exterior în nuanța lemnului. O cadă spa de interior are toate dotările necesare relaxării depline: panou de comandă cu radio inclus, sistem hidromasaj, sistem aeromasaj, spot subacvatic și leduri pentru cromoterapie, duș extractibil, tetiere.

www.goodbath.ro
Cadă spa interior placată cu lemn

În funcție de bugetul fiecăruia și de spațiul încăperii, se poate opta și pentru o cadă spa îngropată în pardoseală. Efectul vizual este garantat.

www.luxurytopics.com
Cadă încastrată în pardoseală, pentru spa la vilă

Cabinele de duș oferă, de asemenea, posibilitatea amenajării unui salon spa acasă. Vorbim de cabine de duș ultramoderne cu baie de abur și sistem de hidromasaj. Una dintre cabinele de duș cele mai performante pentru spa va dispune de următoarele dotări: telefon, sistem radio, sistem de iluminare, sistem de masaj la nivelul picioarelor, masaj prin acupunctură la nivelul spatelui, duș mobil și baie de abur.

www.goodbath.ro
Cabină cu baie de abur, disponibilă în România

www.homeharmonizing.com
În funcție de buget și spațiu, baia-spa are și duș, și cadă

Chiuveta ideală pentru o baie spa trebuie să întrunească câteva trăsături mai degrabă estetice: blat din marmură sau granit în culori de pământ, lavoar din porțelan eventual încastrat într-un blat care să imite nuanța și textura lemnului.

www.decoware.info
Spa acasa: ceramică în culori naturale și lumină difuză

Pentru obținerea unei atmosfere tipice de spa acasă, e nevoie și de un scaun – eventual taburet – pentru pedichiură. Spațiile de depozitare ale băii spa trebuie să fie cât mai eficiente, asigurând o deplină ordine în încăpere.

 

www.imgkid.com
Rafturi suspendate, din lemn, pentru un aspect ordonat

Se recomandă mobilier din lemn – dulăpioare cu sertare și rafturi, comode cu numeroase locuri de păstrare a cosmeticelor de uz zilnic: creme, șampoane, balsam, gel de duș, săpun etc., sau chiar rafturi de perete.

www.franshepnony.blogspot.com
O baie-spa de dimensiuni modeste. E posibil!

Culorile băii sunt importante în obținerea unui efect de spa autentic la domiciliu. Se recomandă folosirea de faianță și gresie în culori blânde, liniștitoare, pastelate (de preferință albastru deschis sau tonuri calde de bej) sau în culori pământii, inspirate de nuanțele naturii.

www.galgeller.com
Un spa inspirat de masivitatea lemnului