logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Verona Gold – dormitor ca în Italia!

Cine nu a apucat să viziteze interioarele clasice ale italienilor își poate satisface curiozitatea în... România! Ardudana a realizat un dormitor inspirat de atmosfera strălucitoare a orașului Verona!

dormitor_verona_pat-805
Designul clasic inspiră romantism - Ardudana.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  01 Februarie 2016

Spiritul artistic al italienilor se manifestă nu doar în pictură, modă și arhitectură, ci și în domeniul mobilei. Interioarele somptuoase, înmuiate generos în aur și ornamentate cu bogate sculpturi au cucerit și publicul din România.

www.ardudana.ro
Comoda are spații de depozitare pentru el și pentru ea

Ca urmare, producătorul sătmărean Ardudana oferă românilor șansa de a-și mobila casele în stilul opulent al italienilor. Dormitorul Verona Gold, după cum sugerează și numele, satisface atât nevoia de lux cât și pofta de romantism.

www.ardudana.ro
Oglinzi pe ușile de la dulap: practice și elegante

Dormitorul Verona Gold de la Ardudana este confecționat din lemn masiv, în culoare albă, și înfrumusețat cu sculpturi aurii; patul matrimonial are cadrul din lemn și tăblia tapițată cu material strălucitor, iar combinația alb-auriu se regăsește și la celălalte piese de mobilier.

www.ardudana.ro
Tapițeria patului este din textilă satinată pentru impresie de strălucire

Noptierele sunt spațioase, prevăzute cu sertare, și dispun de un design romantic, cu forme rotunjite și picioare grațioase. Dulapul Verona Gold pare o sculptură în lemn, dar e și extrem de funcțional, cu patru uși, două sertare și oglinzi, iar comoda ascunde și o surpriză: unul dintre aparentele sertare conține, de fapt, alte patru mici sertărașe, pentru depozitarea discretă a mărunțișurilor.

Publicitate