logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Cele mai bine vândute piese de mobilă de la Szel Mob

În casele românilor își fac tot mai adesea loc piesele de mobilă din lemn masiv, cu design rustic, indiferent că vorbim de amenajarea sufrageriei, bucătăriei sau dormitorului. Producătorul Szel Mob dezvăluie gusturile românilor, reflectate în vânzări.

szelmob-814
Mobilierul rustic poate și elegant - SzelMob.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  02 Februarie 2016

Se pare că piesele de mobilă cu rol de depozitare sunt cele mai căutate de români. Comode, dulapuri, biblioteci – toate acestea sunt puse la dispoziție de firma Szel Mob în variante de design rustic, cald și impunător, dar și extrem de funcționale, oferind numeroase variante de depozitare.

Scaunul de bar de la Szel Mob este unul dintre cele mai bine vândute în 2015, fiind din lemn de pin, cu un design pitoresc, potrivit unei atmosfere prietenoase și sincere. Au înălțimi de 82 cm și, datorită gamei de culori disponibile, sunt acea pată de voioșie necesară oricărui spațiu de întreținut atmosfera.

www.szelmob.ro
Scaun de bar, disponibil în nouă variante de culoare

Chiuveta cu mască din lemn de stejar se regăsește în topul celor mai bine vândute piese de mobilă marca Szel Mob. Se vinde cu chiuvetă sau separat. Spațiile de depozitare sunt generoase: un dulap cu două uși și două sertare la bază, ideale pentru păstrarea substanțelor de curățat, a prosoapelor și produselor cosmetice.

www.szelmob.ro
Mască de chiuvetă pentru o bucătărie plină de culoare. Blatul poate fi din stejar sau pin

Noptiera cu raft și sertar de la Szel Mob este practică și veselă, cu un design robust, ce pune în evidență calitatea lemnului natural, de pin. Se potrivește dormitoarelor rustice, în apartamente sau case de vacanțe, fiind încăpătoare, dar fără să ocupe foarte mult spațiu. Astfel că este pe lista celor mai bine vândute piese de mobilă de la Szel Mob.

www.szelmob.ro
Noptieră în nuanța naturală a pinului. Sunt disponibile încă alte două variante de culoare

Scrinul sau dulapul de acte pentru birou de la Szel Mob a fost gândit ca un soi de menajeră a biroului. Cu acest scrin, încăperea de lucru de acasă e mereu ordonată. Dulapul are nu mai puțin de nouă sertare, șase mai mici și încă trei mai mari. Restul spațiului este destinat dosarelor voluminoase, ușor de depozitat pe rafturile interioare ale scrinului.

www.szelmob.ro
O grămadă de documente, instrumente de scris și gadgeturi pot fi ascunse aici

Avantajul pieselor de mobilier de la Szel Mob este designul ușor de recunoscut. Indiferent că vorbim de diversele încăperi ale casei, mobilierul are același design plăcut și cald, inspirat de încrederea în "Mama Natură".

Publicitate
Publicitate