logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Sirha 2016 – mare eveniment HORECA, la Budapesta!

Pentru prima oară, târgul Sirha se va desfășura în Ungaria, la Budapesta, adresându-se producătorilor est-europeni din industria HORECA. Principala atracție a evenimentului este competiția Bocus d'Or, a celor mai talentați bucătari europeni.

www.sirha-budapest.com
Domeniul catering, plin de surprize culinare
Publicitate
Andreea Chiru  |  03 Februarie 2016

Sirha Budapesta va avea loc în perioada 9-11 mai 2016 și este o premieră pentru Ungaria. De-a lungul celor trei zile de târg, în sălile de expoziție Hungexpo își vor da întâlnire cei mai importanți actori din domeniile culinar, patiserie și panificație, hoteluri și restaurante. Organizatorii preconizează participarea a 20.000 de vizitatori din industria de catering și servicii hoteliere, atrași de cei 300 de expozanți est-europeni.

www.sirha-budapest.com
Bocus d'Or Europa, etapa de selecție înainte de marea finală din Lyon

Prestigiosul concurs culinar Bocus d'Or își va desfășura la Budapesta etapa de selecție, urmând a fi decise statele calificate în marea finală ce va avea loc în Franța, la Lyon, în ianuarie 2017. Numai 11 bucătari vor putea merge în finală, iar acolo se vor înfrunta cu cei mai renumiți bucătari din alte părți ale Europei. La etapa de selecție vor lua parte atât bucătari deja faimoși, cât și talente încă nedescoperite. Competiția va fi prezidată de celebrul chef ungur, Zoltan Hamvas. Cu această ocazie, tradiția culinară a Ungariei și cele mai noi trenduri gastronomice naționale vor putea fi descoperite la nivel internațional.

SIRHA GENEVE 2014
Competiția Barista - să se aleagă cel mai bun barman!

Sirha Budapest 2016 va fi un târg marcat de conferințe de presă, schimburi de experiență și numeroase show-uri culinare. Pe lângă etapa Bocus d'Or, se vor desfășura și un concurs destinat deserturilor, un forum despre trendurile anului 2016 în materie de catering, un campionat dedicat barmanilor și un seminar privind noutățile din domeniul patiseriei și panificației.

www.sirha-budapest.com
Profesionștii domeniului HORECA sunt așteptați pentru prima oară la Budapesta

Sirha Budapest 2016 se adresează tuturor profesioniștilor din domeniul HORECA. Ca program de desfășurare, porțile evenimentului vor sta deschise între orele 10:00 și 18:00.

www.sirha-budapest.com
Seminar pe tema noutăților din panificație - Sirha Budapest 2016

Publicitate
Publicitate