logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Leagănul săsesc – abecedarul culorilor pentru bebe

De mii de ani, leagănul pentru copii e nelipsit din casele oamenilor. De-a lungul timpului a luat forme dintre cele mai diverse, însă conceptul în sine pare nemuritor. Ce ziceți de un leagăn săsesc?

leagan_mobila_pictata_albastru-820
Leagăn tradițional, cu motive florale ce omagiază începuturile vieții - Mobilapictata.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  04 Februarie 2016

În vreme ce marii producători de mobilă din lume caută să reinventeze în manieră modernă leagănul de bebeluș, în România există un atelier care face lucrurile ca pe vremuri. Adică din lemn masiv și pictate manual.

www.mobilapictata.ro
Galeria de artă M'Art se găsește în Sibiu, pe str. Turnului

Atelierul M'Art din Cisnădioara este un atelier de mobilă transilvăneană pictată, care realizează piese menite să dea caselor un aer extrem de vesel și autentic. Toate mobilele acestui atelier sunt realizate din lemn natural de diverse esențe și pictate manual de o echipă de tineri artiști.

www.mobilapictata.ro
O explozie de culori, ce vor fascina privirea bebelușului

Leagănul pentru bebeluși poate fi ales din trei variante de culoare și model pictat, pe albastru, verde sau roșu, cu motive tradiționale săsești. Culorile folosite sunt pe bază de apă, iar lemnul pictat este apoi șlefuit și acoperit cu mai multe straturi de lac sau ceară.

www.mobilapictata.ro
Poate fi comandat din lemn de tei, fag, stejar sau nuc

Printre detaliile picturii manuale se poate întrezări arborele vieții, ca un motiv al tinereții fără bătrânețe și al vieții fără de moarte. Ca design, s-a păstrat modelul tradițional al leagănelor pentru copii, cu margini rotunjite și picioare cu sistem de balansare. Simplu de folosit și ideal pentru a da camerei copilului o pată vie de culoare.

Publicitate
Publicitate