logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Accesorii Mirror of Love, pentru outoor și indoor

Producătorul de mobilă și accesorii TrendFurniture are la activ o bogată experiență dedicată spațiilor HoReCa. Colecția "Of Love" constă în rame de oglinzi și rame foto pentru înfrumusețarea decorurilor publice.

trendfurniture-916
Un strop de artă adaugă farmec oricărui spațiu, public sau privat - Trendfurniture.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  02 Martie 2016

Spațiile HoReCa sunt vizate pentru un nou stil de mobilier, marca TrendFurniture. Din colecția Love face parte oglinda Mirror of Love, cu un design rococo interpretat în manieră modernă, prin prisma celor nouă variante de culoare, nuanțe vesele, vibrante și tinerești, dar și prin prisma materialului din care este confecționată rama.

www.trendfurniture.ro
Oglindă Mirror of Love, varianta indoor

www.trendfurniture.ro
Rame artistice, în variantă outdoor

Deși aparent are aspect de sculptură în lemn, rama oglinzii este din material reciclabil de polietilenă, rezistentă la orice condiții de temperatură și umiditate, deci cu posibilitatea de a fi folosită și la exterior. Oglinda Mirror of Love își va găsi locul pe terasele descoperite ca piese decorative și practice, în același timp, pentru că, să fim sinceri, cui nu-i vine să tragă cu ochiul asupra propriei înfățișări atunci când socializează?

www.trendfurniture.ro
Culori primăvăratice și decorații artistice

Nu rata galeria foto! Click pe poze!

www.trendfurniture.ro
Oglindă outdoor, pentru... indoor

Publicitate