logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Profet – scaunul bunăstării

O piesă de mobilier absolut ieșită din comun, scaunul Profet a reușit să îmbine designul îndrăzneț cu toate pretențiile de relaxare. Este creat de un tânăr absolvent al Universității Transilvania din Brașov și este inspirat din formele naturii.

profet_scaun-914
O creație românească spectaculoasă
Publicitate
Andreea Chiru  |  01 Martie 2016

Scaunul Profet îi aparține lui Vasile Călin Oltean și a fost deja premiat în cadrul unor concursuri de profil. Tânărul a urmat cursurile Facultății Ingineria Lemnului și a avut toate datele necesare pentru a realiza scaunul Profet de la A la Z, de la idee și concept până la piesa de mobilier în sine. L-a fabricat singur, inspirat de desăvârșirea naturii.

Scaunul Profet are aspectul unui mic miracol; starea de relaxare pe care o asigură este evidentă dintr-o simplă privire, iar designul neobișnuit reușește să surprindă cu rotunjimi menite să nu zgârie retina.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Premiul I la Concursul de Design de Mobilier

Îmbrăcat în tapiserie cu aspect de catifea, scaunul Profet dispune de trei perne pentru sprijinirea capului și a coloanei, iar partea de șezut este adâncă, contribuind la relaxarea totală. Brațele scaunului sunt mari și perfect integrate designului futurist, transformând scaunul Profet și într-o variantă de fotoliu.

Structura scaunului Profet este din lemn natural, îndoit în așa fel încât să asigure funcția ergonomică atât de mult invocată astăzi. Iar culoarea verde crud transformă scaunul într-o delectare estetică atât la interiorul casei, cât și undeva pe o terasă acoperită.

Publicitate
Publicitate