ArtWood - artă pe ușă, în România

Într-o casă se pune mult accent pe mobilier. Dar cum rămâne cu primul element care iese în evidență? Adică ușa. ArtWood ne dovedește că ușile sunt cele care dau personalitatea caselor, încă de la intrare.

 +7
Stilul elisabetan este definiția Renașterii în manieră englezească - Artwood.ro
  |  

Cei mai mulți oameni pornesc în decorarea casei de la piesele de mobilier. Greșit! Primul lucru care oglindește stilul casei este ușa. Producătorul ArtWood pune la dispoziția românilor o colecție impresionantă de uși pentru interior, apte de a deveni centrul atenției.

 +7 www.artwood.ro Regency - stil britanic, inspirat de arta greacă și romană. Ușor de recunoscut prin puritatea detaliilor și prezența elementelor ornamentale

 +7 www.artwood.ro Artwood - câtă căldură emană lemnul! Nu-i așa?

Cele mai numeroase uși de la ArtWood poartă nume nobile, datorită stilurilor care le-au inspirat: Regency, Aristocrat, Elizabeth, Firenze etc. Domină stilul italienesc, clasic, artistic, ce înnobilează interioarele și creează o atmosferă inedită mai într-un apartament modern. Pentru că ArtWood personalizează fiecare ușă, astfel încât să se potrivească atât interioarelor somptuoase și exclusiviste, cât și spațiilor moderne, tinerești.

 +7 www.artwood.ro Stilul aristocrat este interpretat în variantă modernă, pentru case cu aspect actualizat

Ușa de la intrare sau ușile camerelor sunt deopotrivă la fel de impunătoare, aproape inedite pentru interioarele din România. Noutatea ArtWood ține de detaliile sculpturale, de intarsiile cu diferite esențe și de inserții. Fiecare ușă are o poveste dată de stilul ce a inspirat-o. Se realizează pe comandă și se personalizează pe baza sfaturilor profesioniste asigurate de echipa ArtWood.

 +7 www.artwood.ro Firenze - patină antică și luminozitate difuză

Producătorul ArtWood execută uși din lemn natural, de diferite esențe nobile: nuc, cireș, stejar. Unul dintre secretele bine păstrate și perfect aplicate în atelierele ArtWood este tehnica de antichizare a ușilor, ce asigură casei un aer aristocrat.

 +7 www.artwood.ro O seară la Operă? Sau seară de seară acasă?

 +7 www.artwood.ro Ușă Picasso pentru case interioare eclectice


Un altfel de pantofar. În stil baroc!

Mobiclas propune o soluție estetică și practică deosebită pentru perechile de pantofi adunate haotic la intrarea în casă. Pantofarul are foarte multe spații de depozitare și un design care oferă interioarelor un farmec original.

 +3
Pantofarul Zanini este din lemn masiv, vopsit într-o combinație de culori luminoase - Mobiclas.com
  |  

Să recunoaștem, pantofarele sunt pe cât de practice, pe atât de nesuferite. Ce e cu acele corpuri de mobilier înguste, cu sertare ciudate și în care se înghesuie pe perete încălțămintea, ca într-o închisoare?

Mobiclas vine cu un altfel de pantofar, cu o piesă de mobilier de care îți este mai mare dragul. Face parte din colecția Zanini și este conceput în stilul clasic baroc, un stil luxos ce asigură holurilor personalitate din plin.

 +3 www.mobiclas.com Pantofarul Zanini e prevăzut și cu spațiu de dulap pentru hainele de afară

Pantofarul Zanini de la Mobiclas are aspectul unui dulap clasic, numai că e mai mult de atât. Nu doar ușile frontale ascund spații de depozitare (pentru haine, genți și umbrele), ci și părțile laterale sunt prevăzute cu uși pe interiorul cărora există sisteme de rafturi din lemn pentru încălțări.

 +3 www.mobiclas.com Numărul ușilor și dimensiunea pantofarului depind de preferințele fiecărui client în parte

Pantofarul Zanini are la bază și un sertar, unde mai pot fi păstrate cutii de pantofi sau alte lucruri necesare holului. Este confecționat din lemn de stejar și fag și se poate personaliza cu o ușă sau două, la alegere. Dă impresia unui dulap clasic, în culoarea albastru seren, a anului 2016, nicidecum a unui pantofar banal la intrare.


Irina Neacșu printează povești pe... mobilă!

Designerul Irina Neacșu creează colecții de mobilă inspirate din viața de zi cu zi. Pentru copiii din noi, ea a realizat colecții de mobilă ce țin locul poveștilor de seară. Există și o colecție inspirată din pasiunea pentru călătorii.

 +8
Mobilă personalizată pentru orice colț al casei. IrinaNeacsu.com
  |  

Colecțiile de mobilă ale Irinei Neacșu sunt destul de neobișnuite pentru industria de mobilă din România. Dar cu atât mai mult, se bucură deja de succes. Scaunele și fotoliile semnate de Irina Neacșu sunt inconfundabile.

 +8 www.irinaneacsu.com Figura masculină a casei: Mr. Him Black. Se poate comanda și în variantele Gold sau Pirate

Metoda de lucru este inedită: picturile originale în ulei, realizate de Irina Neacșu, sunt printate pe materiale textile ce îmbracă apoi piesele de mobilier absolut banale. Rezultă astfel mobilă personalizată, unică, ce reflectă pasiunea designerului pentru cărți și dorul de vremea copilăriei.

 +8 www.irinaneacsu.com Un scaun melancolic, pentru colțul de lectură: How Long is Forever

 +8 www.irinaneacsu.com Fotoliu desprins din poveștile pentru copii, vibrante și pline de culoare: Joker

Colecția "Eroii Urbani" își găsește locul atât în camerele pentru copii, cât și în celelalte încăperi ale casei; oriunde amplasăm un scaun sau fotoliu din colecția "Eroii Urbani", spațiul prinde viață și personalitate, căci printurile sunt pline de culoare, inspirate din lumea poveștilor pentru cei mici. Colecția "Characters" surprinde cu câteo expresie numai bună pentru a începe ziua cu vioiciune, căci printurile înfățișează chipuri umane luminoase. Iar o serie de fotolii și scaune fac parte dintr-o colecție variată, inspirată fie de oameni, fie de locuri, fie stări sufletești.

 +8 www.irinaneacsu.com Radiografie urbană: Miss Due

 +8 www.irinaneacsu.com Unde vă prinde căderea amurgului? La televizor sau cu o carte în mână?

 +8 www.irinaneacsu.com Orice casă are o prințesă, nu-i așa? Lemn de fag, cu tapițerie printată

Materialele textile pe care se imprimă printurile sunt fie catifea, fie mătase, in sau bumbac, iar cadrul este din lemn natural, de fag. Irina Neacșu folosește fie mobilier realizat pe comandă, fie mobilier vechi, restaurat.

 +8 www.irinaneacsu.com Colecția Characters: print cu expresie zâmbitoare


Szél Mob: holuri neorustice pentru romantici

Oricât de spaţios ar fi un hol, la un moment dat tot devine neîncăpător. Dar un mobilier cu dimensiuni reduse şi practic poate salva situaţia.

 +3
Mobilier pentru hol din două piese » szelmob.ro
  |  

Mobilierul pentru holuri trebuie să fie în primul rând funcţional şi practic, pe urmă şi estetic. Aceste piese produse de către firma Szél Mob din Cristuru Secuiesc sunt cât se poate de simple ca design dar practice în același timp. Avantajul este că nu ocupă spațiu, însă este înzestrat cu accesorii utile: oglindă – în funcţie de model –, raft pentru mănuși și un mic sertar sau corp separat. Se poate monta cu ușurință pe  perete, fără a incomoda musafirii. Realizată din lemn masiv de brad, se îmbină perfect cu stilul clasic și nuanțele de pastel. Cu aceste corpuri de mic mobilier veți avea parte în mod natural de aprecierea și admirația prietenilor care vă calcă pragul.

 +3 Szelmob Mobilier ideal pentru un vestil mic » szelmob.ro


Hol(ograme)

Deseori neglijat, îngust, mic sau întunecat, holul este spaţiul care îi întâmpină nu doar pe cei care ne vizitează dar şi pe noi, zi de zi. Dacă vrem să ne simţim bine în locuinţă nu trebuie să uităm de amenajarea holului, fie el cât de mic sau de amplu. Primul la venire şi ultimul la plecare, holul va găzdui obiecte de uz cotidian: pantofi, paltoane, umbrele, pălării, jachete, chiar poşete. Nu poate lipsi, bineînţeles, oglinda, asistenta ultimelor retuşuri ale aspectului celui care iese din casă. Cu toate acestea, spaţiul trebuie eficientizat la maxim, mai ales dacă nu este prea generos.

 +6
Mobilier de hol modern » www.potterybarn.com
  |    |  English Summary

Vă prezentăm câteva soluţii pe care producătorii şi designerii ni le oferă, poate altceva decât clasicul dulap-banchetă sau cuier cu care suntem obişnuiţi să ne întâmpine. Nu vom detalia aspectul culoarea sau numărul accesoriilor, lăsând la latitudinea dvs. decizia amplasării acestora.

 

Valenţe naturale de la Tameta

 +6 Mobilier Tameta » www.huelsta.com

Tameta este o gamă de mobilier contemporan şi elegant pentru hol. Unităţile individuale pot fi combinate unele cu altele prin aplicarea unui pervaz continuu sau a altor suprafeţe de acoperire. Dulapul închis, oglinda, cuierul, suportul pentru umbrele, bara extensibilă pentru umeraşe vor întregi aspectul holului asigurând suficient spaţiu de depozitare.

 

Simplitate desăvârşită

 +6 huelsta Mobilier de hol XELO » www.huelsta.com

XELO – unităţile uşor adaptabile conferă o imagine etern tânără. Nu trebuie să vă puneţi frâie imaginaţiei în planificarea unui design care să vă completeze gusturile, mulţumită materialelor precum aluminiu, sticlă, lemn furniruit sau lăcuit.

 

„7-day-closet” noutate zi de zi

 +6 studio248 Formaţiune de piese de mobilier de hol » www.studio248.com

Acest „dulap pentru 7 zile” a fost gândit de către designerii thailandezi pentru a uşura decizia de fiecare zi a celor care nu ştiu ce să îmbrace dimineaţa. Permite alegerea ţinutelor pentru următoarele zile, indiferent de ocazie – lucru sau vacanţă. Designul este adaptabil pentru a face posibilă utilizarea acestui ingenios sistem pentru diferite stiluri: bara pentru umeraşe este extensibilă pentru a fi potrivită hainelor mai lungi, rochiilor sau pantalonilor. Sertarele permit sortarea obiectelor de îmbrăcăminte mai lejere, de zi cu zi. Deşi creat pentru a funcţiona drept dulap, poate deveni foarte uşor obiectul preferat din holul de acasă.

 

Multifuncţionalitatea DICE

 +6 schoenbuch Mobilier modular DICE » www.schoenbuch.com

Premiat cu Wallpaper* Design Award 2012 drept cea mai bună garderobă, Dice este format dintr-un dulap, trei elemente individuale, cuier pentru paltoane, panou de perete, două oglinzi şi accesorii. Mulifuncţionalitatea este caracteristica forte al acestor unităţi componente, cu sertare, elemente separatoare, uşi cu deschidere facilă, finisare în 3 culori disponibile (gri-închis, gri-deschis şi gri-albăstrui-roşiatic), pentru depozitarea hainelor, paltoanelor, pantofilor sau altor obiecte din casă. Montarea pe perete face posibilă utilizarea maximă a spaţiului din hol. Suprafaţa unităţilor componente din lemn masiv este material textil, ceea ce conferă o căldură tactilă şi vizuală.

 

Forme noi de la CUBUS

 +6 team7 Mobilier CUBUS » www.team7.at

Holurile mobilate cu elementele Cubus asigură o primire de o frumuseţe naturală. Gama largă de design, care include unităţi modulare din lemn masiv (şapte esenţe disponibile) acompaniate de sticlă colorată (în 10 culori diferite), face posibilă crearea unui ambient personificat pentru gusturile fiecăruia. Holul poate găzdui cuiere „ascunse” sau „retractabile”, dulăpioare pentru pantofi, de diverse dimensiuni, sau băncuţe confortabile. 

 

 

 

  English Summary

Entryways

 

You are welcome! – is the message every visitor would like to get as soon as it walks through our door. The first contact anyone has with our home is the entryway, the space that holds the responsibility of creating the first impression.

Often times neglected, narrow, small or dark, the entryway is the space that greets not only our visitors but us too, day by day. Wishing to feel good in our home we don’t have to forget about furnishing the entryway, small or large. The first at coming, the last at leaving, entryways hold our daily things: shoes, coats, umbrellas, hats, jackets, even purses. The mirror has to also be in place, as the assistant of the last touches of our look, as we step out of our home. With all this in account, the space has to be use efficiently used, especially if it’s not too generous.

Producers and designers offer several solutions, besides the classical coat hanger or bench that greet us at the entrance. Details regarding the look, the color or the number of accessories used are left at everyone’s decision.