logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

ArtWood – artă pe ușă, în România

Într-o casă se pune mult accent pe mobilier. Dar cum rămâne cu primul element care iese în evidență? Adică ușa. ArtWood ne dovedește că ușile sunt cele care dau personalitatea caselor, încă de la intrare.

artwood_elisabeth-909
Stilul elisabetan este definiția Renașterii în manieră englezească - Artwood.ro
Andreea Chiru  |  29 Februarie 2016

Cei mai mulți oameni pornesc în decorarea casei de la piesele de mobilier. Greșit! Primul lucru care oglindește stilul casei este ușa. Producătorul ArtWood pune la dispoziția românilor o colecție impresionantă de uși pentru interior, apte de a deveni centrul atenției.

www.artwood.ro
Regency - stil britanic, inspirat de arta greacă și romană. Ușor de recunoscut prin puritatea detaliilor și prezența elementelor ornamentale

www.artwood.ro
Artwood - câtă căldură emană lemnul! Nu-i așa?

Cele mai numeroase uși de la ArtWood poartă nume nobile, datorită stilurilor care le-au inspirat: Regency, Aristocrat, Elizabeth, Firenze etc. Domină stilul italienesc, clasic, artistic, ce înnobilează interioarele și creează o atmosferă inedită mai într-un apartament modern. Pentru că ArtWood personalizează fiecare ușă, astfel încât să se potrivească atât interioarelor somptuoase și exclusiviste, cât și spațiilor moderne, tinerești.

www.artwood.ro
Stilul aristocrat este interpretat în variantă modernă, pentru case cu aspect actualizat

Ușa de la intrare sau ușile camerelor sunt deopotrivă la fel de impunătoare, aproape inedite pentru interioarele din România. Noutatea ArtWood ține de detaliile sculpturale, de intarsiile cu diferite esențe și de inserții. Fiecare ușă are o poveste dată de stilul ce a inspirat-o. Se realizează pe comandă și se personalizează pe baza sfaturilor profesioniste asigurate de echipa ArtWood.

www.artwood.ro
Firenze - patină antică și luminozitate difuză

Producătorul ArtWood execută uși din lemn natural, de diferite esențe nobile: nuc, cireș, stejar. Unul dintre secretele bine păstrate și perfect aplicate în atelierele ArtWood este tehnica de antichizare a ușilor, ce asigură casei un aer aristocrat.

www.artwood.ro
O seară la Operă? Sau seară de seară acasă?

www.artwood.ro
Ușă Picasso pentru case interioare eclectice

Publicitate
Publicitate