logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Dahab – biroul deghizat în comodă

Biroul din colecția Dahab are un secret. Cât timp nu e folosit, stă ascuns sub forma unei comode ce instaurează în încăpere un aer sobru și ordonat. Când e folosit, biroul se transformă într-o piesă ultramodernă.

dahab_coperta-905
Ghici ce este? Ciotafurniture.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  26 Februarie 2016

Pentru că trăim într-o lume a aparențelor, până și mobila începe să ne arate mai multe fețe. Biroul din colecția Dahab, oferit de producătorul Cioata Furniture din Tg. Mureș, este o piesă de mobilier ideală pentru o amenajare ce pune accent pe calitate și estetică.

Confecționat din lemn masiv de stejar european, biroul Dahab este disponibil în mai multe variante de culoare; reprezintă un produs unicat, prin prisma detaliilor realizate manual, în ce privește colțurile și muchiile rotunjite. Suprafața biroului Dahab este catifelată, netedă și foarte plăcută la atingere, prin contrast cu vigoarea lemnului natural.

www.cioatafurniture.ro
Etapele transformării din comodă în birou multifuncțional

Biroul Dahab a fost conceput de echipa Cioata Furniture ca o piesă de lucru multifuncțională. Are spații pentru tastatură și ecran PC, dar și pentru alte elemente necesare spațiului de birou – fax sau imprimantă. Aceste detalii îl fac ușor de folosit chiar într-un spațiu office, eventual la recepție.

www.cioatafurniture.ro
Design robust inspirat din vigoarea lemnului masiv

Pentru acasă, biroul Dahab se potrivește atât în livingroom, cât și în camera de lucru. E prevăzut cu două uși frontale și cu un blat modern ce glisează peste spațiile de depozitare în care poate fi păstrat laptopul și câteva acte. Câtă vreme nu e folosit, biroul Dahab arată precum o comodă numai bună de ornat cu accesorii decorative.

Publicitate
Publicitate