logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Lullock, un fotoliu… viu!

Cinci studenți din Noua Zeelandă au conceput un fotoliu care oferă tot confortul necesar dintr-o singură mișcare. O mișcare a fotoliului, nu a corpului! Se cheamă Lullock și satisface toate capriciile coloanei vertebrale.

lullock_pozitii-900
În ce poziție te simți cel mai bine? Nicolehoneindn212.tumblr.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  25 Februarie 2016

Fotoliul Lullock a apărut din nevoia unor tineri de a-și schimba poziția corpului fără să se mai ridice din fotoliu. Că stai și te uiți la televizor ori că ești întins pe burtă și citești o carte – fotoliul Lullock se mișcă în locul tău. Coloana vertebrală este protejată, căci fotoliul se modifică în funcție de poziția ideală pentru sănătatea trupului.

www.nicolehoneindn212.tumblr.com
Domnișoara pare foarte relaxată. Pernele din spumă sunt un răsfăț pentru coloana vertebrală

www.nicolehoneindn212.tumblr.com
Înveliș de ciupercă și miez de broccoli. Neobișnuit pentru o piesă de mobiler

Lullock oferă în orice poziție confortul suprem, adaptându-se corpului uman, fie că stai răsturnat pe spate sau în șezut. Cele mai frecvente poziții ale corpului au fost analizate cu atenție pentru a fi apoi conceput acest fotoliu cu bază maleabilă, în formă de arc, care să asigure relaxare în orice postură.  

www.nicolehoneindn212.tumblr.com
Din fotoliu, Lullock s-a transformat în canapea

www.nicolehoneindn212.tumblr.com
Ssst! Fotoliul Lullock s-a transformat în pat

Fotoliul Lullock este îmbrăcat într-o husă neagră, pe care sunt aplicate cu generozitate un soi de perne obținute din spumă și fetru, cu împletituri plăcute la atingere și printre care să te poți cuibări. Modelul original are perne în culoarea verde, ceea ce face ca fotoliul Lullock să aibă aspectul de broccoli, însă sunt disponibile și alte nuanțe de culoare: roz, albastru, galben sau violet. Încă nu este clar dacă Lullock va fi disponibil pe piața internațională ori dacă va rămâne ca un produs de design unic, în atelierul celor cinci studenți din Noua Zeelandă.

www.nicolehoneindn212.tumblr.com
Variante de culori. Care ți se potrivește?

www.nicolehoneindn212.tumblr.com
Seamănă cu orice altceva, dar nu cu un fotoliu. Designul modern îl recomandă caselor de tineri

Publicitate
Publicitate