logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Blum: dulap de bucătărie pentru spații-problemă

Dulapurile înguste de la Blum rezolvă problema lipsei de spațiu în bucătărie, mai ales atunci când vorbim de specularea acelor spații-problemă, rămase libere între două corpuri de mobilier sau între perete și electrocasnice.

blum-892
Dulapul îngust de la Blum ascunde o serie de secrete culinare - Blum.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  24 Februarie 2016

Bucătăria nu e niciodată suficient de încăpătoare, prin comparație cu toate obiectele pe care le cumpărăm pentru uz casnic. Cu atât mai mult, suprafața redusă a acestei încăperi trebuie exploatată 100%, chiar și atunci când pare imposibil.

În apartamentele de bloc, mai ales cele vechi, bucătăria e pe cât de mică, pe atât de dificil de mobilat. Întotdeauna între aragaz și perete sau între frigider și alte corpuri de mobilier rămâne un spațiu mic, îngust, greu de mobilat, și totuși necesar ca soluție de depozitare.

www.blum.com/ro
Soluție elegantă și ordonată pentru bucătăriile oricât de aglomerate

Dulapul ingust de la Blum rezolvă tocmai această problemă. Orice spațiu, oricât de îngust, poate fi speculat cu ajutorul unui dulăpior marca Blum, cu dimensiuni determinate de necesitățile fiecărei bucătării în parte. Aceste dulapuri au două mari avantaje: sunt oricât de înguste și adânci, și, în ciuda unei aparente fragilități, sunt extrem de stabile, capabile să susțină greutăți de până la 20 kg.

www.blum.com/ro
Sistemul de deschidere asigură o manevrare foarte ușoară

Dulapul îngust de la Blum are toate dotările moderne necesare: sistem Bluemotion pentru închidere lină și silențioasă, deplasare foarte ușoară și facilitatea modului de deschidere. Stabilitatea dulapului Blum este dată de prezența ghidajelor dispuse în diagonală. La dorința clientului, sertarele pot fi confecționate din lemn.

www.blum.com/ro
Feroneria acestui dulap îngust este universală pentru toată gama Blum

Publicitate