logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Un altfel de pantofar. În stil baroc!

Mobiclas propune o soluție estetică și practică deosebită pentru perechile de pantofi adunate haotic la intrarea în casă. Pantofarul are foarte multe spații de depozitare și un design care oferă interioarelor un farmec original.

mobiclass_pantofar_2-889
Pantofarul Zanini este din lemn masiv, vopsit într-o combinație de culori luminoase - Mobiclas.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  23 Februarie 2016

Să recunoaștem, pantofarele sunt pe cât de practice, pe atât de nesuferite. Ce e cu acele corpuri de mobilier înguste, cu sertare ciudate și în care se înghesuie pe perete încălțămintea, ca într-o închisoare?

Mobiclas vine cu un altfel de pantofar, cu o piesă de mobilier de care îți este mai mare dragul. Face parte din colecția Zanini și este conceput în stilul clasic baroc, un stil luxos ce asigură holurilor personalitate din plin.

www.mobiclas.com
Pantofarul Zanini e prevăzut și cu spațiu de dulap pentru hainele de afară

Pantofarul Zanini de la Mobiclas are aspectul unui dulap clasic, numai că e mai mult de atât. Nu doar ușile frontale ascund spații de depozitare (pentru haine, genți și umbrele), ci și părțile laterale sunt prevăzute cu uși pe interiorul cărora există sisteme de rafturi din lemn pentru încălțări.

www.mobiclas.com
Numărul ușilor și dimensiunea pantofarului depind de preferințele fiecărui client în parte

Pantofarul Zanini are la bază și un sertar, unde mai pot fi păstrate cutii de pantofi sau alte lucruri necesare holului. Este confecționat din lemn de stejar și fag și se poate personaliza cu o ușă sau două, la alegere. Dă impresia unui dulap clasic, în culoarea albastru seren, a anului 2016, nicidecum a unui pantofar banal la intrare.

Publicitate
Publicitate