logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Biroul Madeira: artistic de rustic

Transilvania Production a reușit să îmbine două stiluri foarte diferite, dacă nu chiar opuse: cel de artă cu cel rustic. Rețeta e simplă: design inspirat din liniile suave, tipice pentru Art-Nouveau, aplicat robusteții naturale a lemnului.

www.transilvaniaproduction.ro
Sugestie de amenajare: biroul în care te simți ca acasă!
Andreea Chiru  |  22 Februarie 2016

Colecția Madeira cuprinde piese de mobilă specifice biroului de lucru, de acasă sau de la serviciu, dar câteva dintre elementele sale pot fi folosite și pentru mobilarea unui living. Colecția Madeira cuprinde biroul propriu-zis, o comodă scundă cu spațiu de vitrină, o bibliotecă cu spații de depozitare și plasmă TV, o măsuță de cafea.

Piesele colecției Madeira de la Transilvania Production sunt confecționate din lemn de brad, cu finisaj natural, într-un stil ușor de recunoscut: stilul rustic, masiv, robust și care asigură încăperii o căldură specifică interioarelor din lemn. Totuși, fiecare dintre piesele de mobilă impresionează printr-o decorațiune neașteptată: motivul liniilor șerpuitoare, inspirate de stilul Art-Nouveau.

www.transilvaniaproduction.ro
Biroul Madeira are de toate: sertar, rafturi, dulap cu ușă

Astfel, avem de-a face cu o colecție tipic transilvăneană, unde dragostea pentru lemnul natural se îmbină cu delicatețea unui stil artistic, ce stimulează creativitatea la locul de muncă. Liniile șerpuitoare sunt sculptate în lemnul bradului, și accentuate prin folosirea unui lac cu o nuanță mai închisă decât cea naturală, folosită pentru restul mobilierului.

www.transilvaniaproduction.ro
Bibliotecă cu spații moderne, dar într-un design clasic

În ce privește formele mobilierului din colecția Madeira a producătorului Transilvania Production, acestea îmbină de asemenea înclinația spre formele curbe (picioarele rotunjite ale biroului și comodei) cu dimensiunile impunătoare specifice stilului rustic.

www.transilvaniaproduction.ro
Comodă cu rol de vitrină. Ușile din sticlă asigură transparență și impun ordine constantă

Publicitate
Publicitate