logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Colecția Capri – mobilă Art-Nouveau pentru toată casa

Colecțiile propuse de producătorul Mobex cuprind piese de mobilier din același stil pentru toate încăperile casei. Colecția Capri introduce stilul Art-Nouveau în manieră adaptată zilelor noastre - clasic contemporan.

capri_hol-883
Hol Capri: rafinament de inspirație Art-Nouveau, de la Mobex
Publicitate
Andreea Chiru  |  19 Februarie 2016

Colecția Capri de la Mobex asigură toată mobila necesară principalelor spații ale unei case: sufragerie, dormitor, cameră tineret, hol. Stilul este inspirat din decorurile Art-Nouveau, decoruri cu accente feminine, linii arcuite și simțul proporțiilor.

Colecția Capri de la Mobex e ușor de adaptat atât în casele mari, cât și în apartamente de bloc, dintre cele construite în România în ultimii ani. Piesele de mobilier sunt disponibile în două variante de finisaj: avorio patinato și cireș.

Pentru sufragerie, componentele colecției Capri de la Mobex sunt: masă extensibilă cu scaune, bufet cu două uși și trei sertare, etajeră cu trei rafturi și două sertare, vitrină cu două uși și ramă oglindă.

www.mobex.ro
Cameră de zi cu aspect sofisticat; piesele de mobilier pot fi combinate după preferințele fiecăruia

Dormitorul matrimonial al colecției Capri de la Mobex cuprinde pat cu tăblie, două noptiere, dulap înalt cu uși, comodă cu sertare, banchetă și toaletă cu oglindă.

www.mobex.ro
Dulapul din dormitorul Capri se personalizează la cerere: cu sau fără oglinzi pe uși

Camera de tineret propusă de Mobex în cadrul colecției Capri este funcțională și cochetă, constând în pat tapițat, noptieră, dulap cu uși, birou și un scaun cu rotile.

www.mobex.ro
Scaunul de birou îmbină rafinamentul designului clasic cu sistemul de rotile specific birourilor moderne

Întreaga colecție Capri este personalizată cu ajutorul unui motiv estetic, sub forma unui melc, ce se regăsește pe fiecare piesă de mobilier a colecției. Varianta de finisaj avorio patinato este antichizată manual, pentru impresia de somptuozitate.

Publicitate