logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Caval – calorifere decorative din fier forjat

Oricât de necesare ar fi, caloriferele reprezintă o provocare destul de mare pentru designeri - unde și cum pot fi ascunse? Firma Caval le-a ascuns în spatele tablourilor și oglinzilor. Să vedeți cum!

caval_damo_tablou-876
Lemnul încălzește atmosfera casei. Mai ales dacă în spatele său se află un calorifer Caval
Publicitate
Andreea Chiru  |  18 Februarie 2016

Caval le numește calorifere decorative și le produce din fier forjat, tocmai pentru a le preschimba din rățuște urâte în lebede grațioase. Gama de calorifere decorative Caval este o demonstrație de artă și bun gust, o colecție de produse care încălzesc atmosfera casei în primul rând estetic.

www.caval.ro
Calorifer - tablou, denumit "Art-Deco". E disponibil și în variantă verticală

La prima vedere, caloriferele de la Caval nu își trădează funcția. Sunt din fier forjat, ornamentate cu sticlă, vitralii sau lemn, tocmai pentru a le masca aspectul practic. Le putem agăța pe pereții sufrageriei, ca tablouri, sau le putem monta în hol, drept oglindă la intrarea în casă.

www.caval.ro
Obiect decorativ, cu aspect de tablou. Din spatele sculpturilor de fier forjat, caloriferul dogorește

Există și un model de calorifer Caval denumit "Cuier" pentru că asta și reprezintă: o piesă de mobilier din fier forjat și lemn, de care se pot agăța hainele și unde se pot lăsa umbrele sau cutiile de pantofi. În plus, dacă afară este frig, cuierul Caval dă și căldură fără a stingheri estetica spațiului.

www.caval.ro
Modelul Miro poate fi ridicat pe perete, ca tablou, sau sprijinit de perete, ca un adevărat calorifer

Alte soluții estetice pentru caloriferele Caval sunt tablourile decorative, fie din lemn și îmbogățite cu motive vegetale, fie din fier forjat cu sculpturi artistice. Spectaculoase sunt și oglinzile cu ramă din fier forjat, ușor de potrivit fie în hol, fie cu rol decorativ în sufragerie.

www.caval.ro
Calorifer ornamental, ideal pentru atmosfera Crăciunului: un fulg de nea dogoritor

Publicitate
Publicitate