logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Loom – scaun din sfoară pentru înăuntru și afară

O inedită combinație de greu și ușor, de masiv și elastic, de casă și grădină, scaunul Loom e capabil să atragă atenția acolo unde este amplasat. Se numără printre creațiile cele mai apreciate ale echipei de designeri Aito.

loom_aito-871
Combinație inedită între lemn și sfoară. AITO Facebook
Publicitate
Andreea Chiru  |  17 Februarie 2016

Scaunul Loom uimește și intrigă cu un cadru de lemn impozant, în comparație cu partea de șezut ce transmite ideea de fluiditate. Dacă pentru stabilitate, cadrul are o formă geometrică masivă, lăsând impresia de mobilă robustă și grea, în ce privește spatele și șezutul realizate din sfoară, acestea sunt în totală contradicție cu ideea de scaun confortabil.

loom_aito_2-870
Materialul textil este rezistent - AITO Facebook

Şi totuși… Scaunul Loom poate susține persoane cu gabarit până la 100 de kilograme. Secretul constă în modul de îmbinare a firelor textile ce asigură rezistență sporită. Cadrul este din lemn de molid, iar șezutul este din fire elastice vopsite într-o nuanță roșie, demnă de statutul de vedetă.

loom_aito_1-872
Farmecul lemnului stă și în iregularități - AITO Facebook

Scaunul Loom al echipei Aito poate fi folosit indoor și outdoor, se potrivește oriunde, pe terase sau în mijlocul grădinii atunci când dorim să ne bucurăm de soare, dar și înăuntru, în colțul pentru lectură sau în living. Este și o soluție de mobilare a spațiilor comerciale, sau a sălilor de așteptare în diverse cabinete private. Indiferent de locul în care este amplasat, scaunul Loom garantează un plus de personalitate încăperii.