logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Minipiscine pentru MEGArăsfăț

Când vine vorba de piscină, nu dimensiunea este cea mai importantă, ci dotările și confortul oferit. DeltaStudio a realizat o selecție de minipiscine pentru cei mai pretențioși dintre românii care adoră să se bălăcească acasă.

www.deltastudio.ro
În funcție de preferințe, minipiscina poate fi îmbrăcată în materiale ce imită textura și culoarea lemnului
Publicitate
Andreea Chiru  |  16 Februarie 2016

Minipiscinele au evoluat în pas cu tehnologia. Așa că achiziționarea unei minipiscine se poate dovedi la fel de complicată precum achiziționarea unei mașini. Trebuie să cunoaștem toate dotările produsului, pentru a alege exact ceea ce avem nevoie.

www.deltastudio.ro
Minipiscina poate fi folosită atât la exterior, cât și la interior

DeltaStudio a adus în România o colecție de minipiscine Teuco, care mai de care mai deșteaptă. În forme diverse, de la rotunde până la pătrate sau dreptunghiulare, minipiscinele Teuco sunt prevăzute cu acoperiș electric împotriva murdăririi, pot fi amplasate în baie sau pe terasă, și au până la șase locuri.

www.deltastudio.ro
Acoperișul acționat prin telecomandă ține murdăria la distanță, pe timpul nopții

Seaside 640

www.deltastudio.ro
Model Seaside 640 se poate folosi în exterior, dar și la interior, în formă îngropată

Un model de minipiscină care se îngroapă în podea, Seaside 640 este ideală pentru spațiile închise, datorită designului discret și elegant. Are patru locuri și dispune de o zonă de relaxare, cu perne pentru sprijinire. Seaside 640 are acoperiș electric de siguranță, panel de comandă cu touchscreen și 36 de jeturi de apă. Sistemul de hidromasaj este din cale afară de silențios.

Mirror 630

www.deltastudio.ro
Model Mirror 630, îngropat, este ideal pentru băile luxoase, cărora le dă aerul unor saloane spa

Modelul Teuco este creat pentru spații închise. În formă rectangulară, minipiscina Mirror 630 are șase locuri de masaj, iar cele două tetiere pot fi mutate și poziționate în orice fel, pentru relaxare totală. Sistemul de hidromasaj constă în 30 de jeturi de apă, iar minipiscina aceasta garantează confort și relaxare în orice poziție a corpului.

Cheers3

www.deltastudio.ro
Model Cheers 3: încap maxim șase persoane - dar să fie vesele!

Un model vesel din toate punctele de vedere, Cheers 3 este prietenos cu mediul, datorită consumului său scăzut de electricitate. Dispune de sistem audio, astfel că se pot da adevărate petreceri în piscină, dar și de sistem de iluminare a apei. Există cinci locuri pentru masaj.

Publicitate