logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Tehnologie AquaClean: mobila care nu se pătează

Publicitate
Andreea Chiru  |  12 Februarie 2016

Tehnologia AquaClean este un tratament revoluționar și extrem de benefic. Este vorba despre materiale textile special tratate pentru a ține petele oricât de grave la distanță. Specialiștii îl definesc ca pe un protector textil pentru orice materiale menite să îmbrace mobila tapițată, iar marele avantaj e că permite curățarea impecabilă a petelor doar cu ajutorul unui strop de apă.

www.aquaclean.com
Indiferent de natura petei, nu sunt necesare substanțe chimice de curățare

Nu mai este nevoie de substanțe speciale de curățat, tapiseria nu mai trebuie băgată la mașina de spălat sau dusă la curățătorie chimică. Cu un pic de apă, orice pată se scoate în câteva clipe. Se toarnă puțină apă pe pată, se lasă câteva momente, apoi cu ajutorul unei cârpe din bumbac umezite, se execută mișcări circulare pe pată până la îndepărtarea ei completă. Frecarea materialului textil nu produce uzură în timp, căci prin tehnologia AquaClean, firele de urzeală ale textilei sunt tratate în mod special pentru a nu absorbi lichidul, ci a-l respinge, a-l ține la suprafață.

aquaclean-854
Oricine se poate așeza pe canapea. Chiar și cățelul! MobilaDalin.ro

Tehnologia AquaClean se înscrie în noutățile introduse în România de Mobila Dalin, permițând de acum înainte românilor să investească în mobilă de calitate fără a se mai teme de năzbâtiile celor mici.

www.aquaclean.com
Pete de cafea, ciocolată, vin, pix, grăsime - toate se curăță cu apă

Publicitate