logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mok: minibirou într-un… fotoliu office!

Cel mai deștept fotoliu de piele se cheamă Mok și este multifuncțional. Îți odihnești spatele, îți încarci telefonul și îți folosești laptopul de serviciu. Fotoliul are un design inedit, ultramodern și a fost conceput pentru spațiile publice.

mok-990
Mok: un birou în miniatură. Ocupă spațiu puțin și asigură funcționalități extinse - Scaune.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  17 Martie 2016

Mok este un scaun destinat sălilor de așteptare din aeroporturi, clinici medicale sau chiar companii private. A fost lansat de Antares și este o piesă de mobilier unică, pe cât de performantă, pe atât de originală.

www.scaune.ro
Mok - tineresc, modern, multifuncțional, industrial

Aspectul de fotoliu comod din piele este asigurat prin forma generoasă, pătrată, prin lățimea spătarului și a șezutului, și prin acoperirea textilă dublă, cu pernă din același material. Se sprijină pe patru picioare metalice, din inox. Cele două brațe ale scaunului Mok sunt asimetrice, unul dintre ele fiind mult mai lat decât celălalt. Motivul? E prevăzut cu o platformă plană ce ține loc de suport pentru laptop. Iată deci masa de birou!

www.scaune.ro
Mok - sistemul de încărcare e pe același braț cu masa de laptop. Smart!

Şi pentru că la birou avem nevoie prize, scaunul Mok asigură și așa ceva. E prevăzut cu un sistem performant de porturi și prize, ce permit încărcarea aparaturii smart, indiferent de locul în care ne aflăm. Lucrăm și ne încărcăm bateriile!

www.scaune.ro
Multifuncțional și ușor de potrivit în spații publice sau private

Scaunul Mok are și un frate geamăn – fotoliul Ako, căruia îi lipsește însă funcția de minibirou. Scaunul Ako de la Antares vine cu mici diferență de estetică și funcționalitate. E conceput în același stil de design, de formă pătrată, lată și încăpătoare, dar e îmbrăcat în material textil, iar platforma pe care se sprijină e fascinantă: baza metalică e disponibilă numai în față, în timp ce pe spate, fotoliul se sprijină în spătar, ca un scaun fără picioare.

www.scaune.ro
Ako - material textil și bază metalică cu un design neobișnuit

Scaunul Ako e prevăzut cu același sistem de porturi și prize pentru încărcarea telefoanelor și a tabletelor, însă aspectul inedit îl recomandă spațiilor de birou din cadrul companiilor.

www.scaune.ro
Ako - port de prize discret, pe lateral

Publicitate